Crna Gora u ocima Nizozemca

Updated: 2005-05-08 18:53:15

Ovaj kratki foto zapis sa putovanja u Crnoj Gori prosljedio je naš dragi prijatelj gospodin Tom van Tilburg iz Nizozemske koji se kako i sam kaže još prilikom prvog susreta sa Crnom Gorom u potpunosti zaljubio u njene ljepote. Gospodin Tom spada u ljude koji mnogo putuju i koji dosta vremena provode po raznim meditaranskim zemljama, ako po njegovim riječima „ovakve ljepote nema nigdje“

Photo 0 Crna Gora u ocima Nizozemc


Tom nam je poslao tri zaista unikatne fotografije, Boku Kotorsku i podlovćenske krajeve slikane iz aviona

Photo 1 Crna Gora u ocima Nizozemc


Paraglajdera snimljenog sa Brajića kao se spušta prema plaži u Bečićima. Inače parglajding kao i mnogi drugi sportovi koji se ubrajaju u ekstremne postaju sve popularniji na prostoru Crne Gore.

Photo 2 Crna Gora u ocima Nizozemc


Sliku velikog krapa od 50 kg iz restorana „Pelikan“ u Virpazaru, uhvaćenog u skadarskom jezeru. Dimljeni krap spada u tradicionalne specijalitete crnogorske kuhinje, priprema se na više načina i predstavlja pravu poslasticu kada je spremljen od strane profesionalaca.


Zahvaljujemo sa Tomu na fotografijama pozdravljamo sve prijatelje www.montenegro.com –a u Nizozemskoj koijh je svakoga dana sve više i ujedno pozivamo sve ostale da nam pošalju svoje foto utiske i zanimljive zapise sa putovanja kroz Crnu Goru.


Gordan Stojović

Montenegro.com