Najbolji Butik Hoteli u Crnoj Gori

Updated: 2021-07-14 07:56:31

 Da li ste u potrazi za specificnim Butik-hotelom ili smjestajem sa punim pansionom u Crnoj Gori?

Nasa kolekcija ce vam pomoci da odlucite koji prelijepi Crnogorski hotel ili B&B (Bed & Breakfast/Smijstaj sa doruckom) je upravo za vas.

 Ako planirate kratak-odmor, raspust, porodicno-okupljanje ili intimno vjencanje, licno smo odabrali neke od najljupkijih hotela za vas. Dopustite da vas vodimo kroz potragu vaseg idealnog boravisnog mjesta. Istrazili smo i dobro provjerili ove predivne objekte, da bi mogli napraviti najbolji izbor relativno brzo.

Nismo sigurni koji je pravi Crnogorski butik smjestaj za vas, ali mozete nam dopustiti da vam pomognemo u tome kroz nasu "Planiranje Puta" uslugu.

Photo 0 Najbolji Butik HoteliTragali smo za manjim, obicno veoma sarmantnim i ugodnim boravistima koje vode vlasnici samih objekata. Bilo da ste zainteresovani za top klasu, sik, neuobicajan ili rustican, svaki je unikatn na svoj jedinistveni nacin i ima svoj sarm.


Dodjite i istrazite Crnu Goru - nevjerovatno raznoliku, kulturno bogatu zemlju koju zovemo dom - plazu ili planine, opustajucu ili zabavnu, za romatiku u dvoje ili za grupe!


Zamislite putovanje boraveci u predivnim hotelima uz more ili na planini? Nasa usluga za planiranje putovanja moze sve da organizuje i obezbjedi, tako da vi ne morate brinuti o tome!


Hippocampus, Kotor

Enterijerom Hippocampus hotela preovladava orginalnost dizajna. Upecatljivi, impresivni kameni zidovi iz XVII. vijeka kombinovani sa kamenom iz Nepala, dominiraju prostore.


Od podova naprevljenih od hrastovog drveta i ormana cija su vrata prekrivena zlatnim listicima, do vrata kupatila koja su izradjena od matiranog, sigurnosnog stakla, enterijeri ovog hotela su vise nego impresivni.

Photo 1 Najbolji Butik Hoteli
Ovaj smjestaj je idealan spoj luksuza i privatnosti u sredistu srednjovjekovnog grada koji se nalazi na UNESKO-voj listi zasticenih lokaliteta. U svijet luksuza, starog Mediterana i dizajna XXI. vijeka, uvesce vas devet prefinjeno uredjenih soba i apartmana. Veliki unikat Starog grada, je terasa na krovu hotela Hippocampus, koja pruza pogled na planine i Boku, kreirajuci ocaravajuci i relaksirajuci osjecaj koji automatski popravlja raspolozenje.

Photo 2 Najbolji Butik Hoteli
Hotel Vissi D'Arte, Budva

Ovaj unikatni, luksuzni butik hotel se nalazi u samom centru Budve i u marini, nedaleko od strogog centra grada. Umjetnost je bila inspirscija ovog hotela koji nudi iskustvo po mjeri gosta kao sto je na primer spavanje u komfortnom, rucnoradjenom krevetu za najbolji odmor i san koji ste ikada iskusili.

Photo 3 Najbolji Butik Hoteli
Luksuzna selekcija jastuka, pamucne i svilene posteljine, prestavlja nezaboravnu udobnost. Ovo mjesto je inspirisano muzikom i odise Lottharevom umjetnoscu skulpturama tresanja.

Gostima su na raspolaganju deset vrsta smjestaja u prirodnim, neutralnim bojama, od luksuznih materijala, najudobnijih kreveta, skladnog dizajna i fantasticnog pogleda na Jadransko more.

Photo 4 Najbolji Butik Hoteli
La Roche hotel, Tivat

Ovaj butik hotel sa 5 zvjezdica se nalazi na samoj obali mora u Tivtu, na setalistu Iva Vizina.

Unikatni ambijent i personalizovana usluga ucinice vas boravak nezaboravnim. La Roche butik hotel ima 9 prelijepih soba iz kojih se pruza spektakularan pogled na Tivatski zaliv i velicanstvene zalaske sunca.

Photo 5 Najbolji Butik HoteliBilo da zelite provoditi vrijeme u relaksirajucoj atmosferi uz muziku klavira, ili da uzivate u brojnim zabavnim aktivnostima, kao sto su voznja helikopterom, degustiranje koktela na privatnoj plazi hotela, takodje sa opcijom za opustanje na bazenu krova La Roche hotela uz jedinstveni pogled na horizont. Ovaj predivni hotel definitivno pruza po nesto za svakoga!

Photo 6 Najbolji Butik HoteliPer Astra, Perast

Smjesten je u borovoj sumi na samo stotinak koraka od mora, u ambijentu baroknog grada koji je pod zastitom UNESCO-a kao kulturna i prirodna bastina.
Kompleks Per Astra sastoji se od malih i velikih kuca, apartmana i wellness centra sa turskim kupatilom i raspolaze sa 11 raskosnih i jedinstveno opremljenih apartmana.


Ako su vas ikada fascinirali obicaji, kultura i istorija starih, primorskih gradova, Perast pradstavlja bogatu riznicu romanticnih prica o peraskim porodicama, kapetanima, velikim ljubavima i tragedijama uz posjete Muzeju grada, starim palatama i ostrvcetima - Gospi od Skrpjela i crkvi Svetog Djordja.

Photo 7 Najbolji Butik Hoteli
Isprobajte vrhunske kulinarske vjestine u restoranu hotela, upotpunjene vinima koja se mogu probati ekskluzivno u Per Astra hotelu.

Duh starog grada Perasta mozete najbolje upoznati na tradicionalnim, autenticnim manifestacijama koje se odrzavaju od maja do septembra, a hotel ce vas na pravi nacin uputiti na njihovo znacenje i znacaj.

Photo 8 Najbolji Butik Hoteli
Vila Geba, Sveti Stefan

Od ekskluzivnih spa tretmana francuskih specijalista ljepote, kao sto su EXPRESS DEBEAUTE” or “VEGETAL LUXURIANT” kao i boljeg zdravlja i podmladjivanja, pa do casova kuvanja, osnova gastronomskih ili tradicionalnih kuvarskih smjerova, najboljih sefova kuhinje i dublje konekcije sa prirodom, Vila Geba butik hotel ima sve sto je potrebno da podspijesi kvalitet vaseg boravka.

Photo 9 Najbolji Butik Hoteli
Usluga u vili Geba je maksimalno presonalizovana, a batler ce na efikasan nacin ispuniti svaku vasu zelju. Udobnost i orginalan ambijent ultra-luksuznih apartmana pruzice vam maksimalan konfor za besprekoran odmor. Dekorisani plemenitim i profinjenim materijalima u harmonicnom dizajnu, svaki apartman ima terasu sa pogledom u beskraj azurne pucine, kako bi gosti imali potpuni ugodjaj predivnog Jadrana.

Photo 10 Najbolji Butik Hoteli 


Hotels