card image cap

Aman Sveti Stefan - Luksuzni resort

Aman Sveti Stefan - Luksuzni resort

Crna Gora zemlja poznata po svojoj ljepoti i skrovitim bogatstvima, među kojima se izdvaja kao jedno od najčuvenijih maleno ostrvo Sveti Stefan., ...
Sveti Stefan 85315 Sveti Stefan 241 Europe

Crna Gora zemlja poznata po svojoj ljepoti i skrovitim bogatstvima, među kojima se izdvaja kao jedno od najčuvenijih maleno ostrvo Sveti Stefan.

Srdačni pozdravi iz Aman-a Sveti Stefan.

 Nekada utvrđenje i u njemu ribarsko selo koje datira iz XV vijeka, Amanresorts je preuredio na način da sačuva istorijski ambijent ostrva kakav je postojao vjekovima i ostalo je selo unutar hotelskog kompleksa.

 Na drugoj strani zaliva nalazi se Vila Miločer, dio Amana Sveti Stefan na kopnu, koja sada prolazi kroz svoju treću operativnu sezonu. Ova dostojanstvena vila nekada je bila rezidencija kraljice Marije Karađorđević.

 Aman Sveti Stefan nudi gostima 58 smještajnih jedinica, 50 soba, apartmana i kućica na ostrvu i 8 apartmana u Villi Miločer, kao i raznolik izbor restorana u jedinstvenom ambijentu.  

 Piazza je srce i duša ostrva, otvoreni trg koji nudi brojna mjesta za ručavanje uključujući Tavernu, Enoteku, Pasticceriu i Antipasti bar.

Na obali se takođe nalazi nekoliko restorana u okviru Amana Sveti Stefan: očaravajući restoran na samoj litici Kraljičina Stolica, zatim restoran ležernog tipa  Maslina na samoj obali, kao i opuštajući Plažni kafe, koji su otvoreni za rezervacije kako za ručavanje tako i za organizovanje posebnih događaja. Unutar Vile Miločer se nalazi trpezarija (restoran), a napolju se nalazi lođa natkrivena visterijom koja takođe pruža mogućnost za elegantni ručak ili večeru.