card image cap

Apartmani Braić

Apartmani Braić

Perast leži u podnožju brda sv. Ilije (873), nasuprot morskom tjesnacu Verige, a na mjestu gdje se razdvajaju Kotorski i Risanski zaliv. Koliko je poznato, to je najstarije prebivalište covjeka na obalama Bokokotorskog zaliva. Pronađeni ostaci...
Perast bb. 85336 Perast 241 Europe

Apartmani Braić

Montenegrin page
English page
  • TV: Yes
  • Kuhinja: Yes
  • Terasa: Yes
  • Parking: Yes
  • Frižider: Yes

Perast leži u podnožju brda sv. Ilije (873), nasuprot morskom tjesnacu Verige, a na mjestu gdje se razdvajaju Kotorski i Risanski zaliv. Koliko je poznato, to je najstarije prebivalište covjeka na obalama Bokokotorskog zaliva. Pronađeni ostaci neolitske kulture (3500 god. prije Krista), kao i brojni arheološki nalazi, svjedoče o kontinuiranom naselju od ilirskog, rimskog, ranohrisćanskog vremena do danas . Dugo vrijeme je grad bio u vlasti Venecije, nakon čega su ga preuzeli Francuzi pod Napoleonom, a zatim i Austro-Ugarska monarhija.

Ono sto Perast čini gradom, bez obzira na njegovu veličinu, nije samo veliki broj građevina javnog karaktera (crkve, kapele, palate, nadbiskupija, sud, itd), već i jedan profinjen nivo urbanog sklopa.

U staroj kamenoj kući, na samoj obali nudimo vam apartman sa dvije sobe (jedna dvokrevetna, druga sa francuskim i pomoćnim ležajem), sa sopstvenim kupatilom, dobro opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom i prostranim hodnikom.
Takodje, u ponudi imamo i trosoban apartman (za 6+1 osobu) sa dva kupatila i kuhinjom sa trpezarijom.
Sve sobe imaju direktan pogled na more, a gosti imaju na raspolaganju kablovsku televiziju i stalno vodosnabdijevanje.
U blizini se nalazi market, kao i nekoliko restorana gdje možete uživati u mediteranskoj kuhinji.