card image cap

Apartmani Budva

Apartmani Budva

Apartmani Budva - Kompletna ponuda privatnog smještaja sa budvanske rivijere., ...
85310 Budva 241 Europe

Apartmani Budva - Kompletna ponuda privatnog smještaja sa budvanske rivijere.


Budvanska rivijera, jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Crnoj Gori, nudi raznorazne tipove smještaja svih kategorija.
Opština Budva obuhvata sledeća mjesta: Budva, Bečići, Miločer, Sveti Stefan, Petrovac, i još čerdesetak manjih mjesta (naselja)

Iz ponude privatnog smještaja (apartmeni i vile) Budve izdvajamo sledeće:

Apartmani Memidz se nalaze u Budvi, preko puta recepcije hotela "Slovenska plaza". Objekat se nalazi na svega 300 metara od mora.

Apartmani Stevic ce zadovoljiti i naj raznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Ovdje cete naci savrseno mjesto za odmor i uzivanje. Luksuzno opremljeni apartmani obezbjedjuju visok kvalitet smjestaja i pruzaju maksimalnu udobnost. Svi apartmani su klimatizovani i sa pogledom na more.

Apartmani RI N se nalaze u Budvi u naselju Podkošljun, u privatnoj kući sa zasebnim ulazom. Savremeno i veoma konforno su opremljeni, sa napomenom da vode ima uvijek. Udaljeni su 300m od plaže i oko 2 km od starog grada Budve.

Apartmani Vanja se nalaze iznad plaže "Jaz" u mjestu Prijevor, na nadmorskoj visini od 80 m, udaljeni od centra Budve 2 km. Zbog prirodnog ambijenta temperatura je u prosjeku niža nego u gradu.

Privatni smještaj Božović - Nalazimo se u centru Budve, u ulici Mainski put bb, udaljeni samo 700 m od mora (7-8 minuta hoda) i 900 m od Starog grada.