card image cap

Apartmani Djurašević

Apartmani Djurašević

Mjesto Blizikuće predstavlja pravi autentični biser crnogorskog primorja, sa nevjerovatnim mediteranskim ambijentom, savršenim pogledom na Budvansku rivijeru, izvanrednom klimom i u najvrelijim danima., Objekat posjeduje svoj bazen...
Blizikuće Sveti Stefan 241 Europe

Apartmani Djurašević

Montenegrin page
English page
  • Do plaze (u metrima): 1200m

Mjesto Blizikuće predstavlja pravi autentični biser crnogorskog primorja, sa nevjerovatnim mediteranskim ambijentom, savršenim pogledom na Budvansku rivijeru, izvanrednom klimom i u najvrelijim danima.

Objekat posjeduje svoj bazen sa dodatnom opremom (turbo jet za masažu, atraktivnu rasvjetu...), terasa sa ležaljkama i sa pogledom na Budvansku rivijeru i Sveti Stefan. U sklopu bazena radi otvoreni šank, roštilj.

Objekat je potpuno nov, završen krajem 2008. god.
Apartmani Vaska Djurasevica, nalaze se u mjestu Blizikuće na udaljenosti od svega 1km od poznatog ljetovalista Sveti Stefan. U prirodnom ambijentu kamentih kuca i maslina uzivaćete u trenucima Vašeg odmora u tisini i pogledu koji oduzima dah. Na raspolaganju su vam 5 moderno opremljenih apartmana i 3 sobe sa kupatilom. Apartmani sadrže: prostrani dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, klima uredjaj i TV. U sastvau objekta gostima je na raspolaganju garaža sa 6 garažnih i 6 praking mjesta i veliki prelivni bazen. Najbliže plaže su na udaljenosti od 1000 m (plaža “Drobni pijesak” i “Crvena glavica). Blizina prodavnice i restorana je 50m.

U blizini se nalazi nekoliko najatraktivnijih plaža na crnogorskom primorju