card image cap

Apartmani Lyon

Apartmani Lyon

Apartmani Lyon nalaze se pedesetak metara od naselja Slovenska plaža, preko puta restorana Kangaroo., Apartmani Lyon posjeduju 12 moderno opremljena apartmana, sa svim pratećim sadržajima., Jedni od najljepših...
Jadranski Put bb. Budva 241 Europe

Apartmani Lyon nalaze se pedesetak metara od naselja Slovenska plaža, preko puta restorana  Kangaroo.
Apartmani Lyon posjeduju 12 moderno opremljena apartmana, sa svim pratećim sadržajima.
Jedni od najljepših apartmana u Budvi na izvanrednoj lokaciji u čijoj je blizini plaža, na samo par minuta hoda. Apartmani Lyon raspolažu apartmanima sa 2, 3 i 4 ležaja. Svi apartmani posjeduju kupatilo, klimu, TV, terasu i kompletno opremljenu kuhinju

Dvokrevetni apartman - studio ima sobu sa francuskim ležajem i u nastavku istog prostora dnevni boravak i kuhinju.
Trokrevetni i četvorokrevetni apartmani - imaju dnevni boravak sa jednim ležajem ili francuskim ležajem i u nastavku istog prostora kuhinju i posebnu sobu sa francuskim ležajem. Usluga u ovim apartmanima može biti noćenje sa doručkom, polupansion ili samo najam apartmana.

Uz potpunu i savremenu opremljenost, svi naši apartmani su klimatizovani, te je svaki obogaćen pripadajućom, opremljenom terasom.
Naše smještajne jedinice nude Vam mogućnost samostalnog pripremanja hrane u pripadajućim kuhinjama. Ili, prema vlastitom izboru možete koristiti široku ponudu koju Vam nude konobe i restorani u našoj blizini.

Stilski uređeni apartmani, pružit će Vam toplinu i ugođaj prilikom boravka.