card image cap

Apartmani R IN

Apartmani R IN

Apartmani RI N se nalaze u Budvi u naselju Podkošljun, u privatnoj kući sa zasebnim ulazom. Savremeno i veoma konforno su opremljeni, sa napomenom da vode ima uvijek. Udaljeni su 300m od plaže i oko 2 km od starog grada Budve. U najbližem...
Podkosljun, Sarajevska 9 Budva 241 Europe

Apartmani RI N se nalaze u Budvi u naselju Podkošljun, u privatnoj kući sa zasebnim ulazom. Savremeno i veoma konforno su opremljeni, sa napomenom da vode ima uvijek. Udaljeni su 300m od plaže i oko 2 km od starog grada Budve. U najbližem okruženju možete se odlično snabdjeti prehrambenim artiklima i svim drugim potrepštinama, koristiti usluge odličnih restorana i kafea, pošte, banke i sl.. 

Apartman 2+1 ležaj: Ovaj apartman se nalazi na spratu i sastoji se od jedne sobe, kuhinjske niše sa trpezarijom, kupatila i terase. Ima bračni krevet i pomoćni ležaj. Poseduje TV sa kablovskom, klima uređaj i mogućnost telefona. Veličina apartmana je 30m2, a terase 6m2 i nalazi se na spratu.

Apartman sa 4-6 ležaja: I ovaj apartman se nalazi na spratu. Sastoji se od dve spavaće sobe – jedna je dvokrevetna, a druga trokrevetna; dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom - gde je pomoćni ležaj; kupatila i terase. Ima TV sa kablovskom, klimu, mogućnost upotrebe telefona. Veličina apartmana je 50m2, a terase 10m2 i nalazi se na spratu.

Apartman 4  ležaja: Ovaj apartman se nalazi u prizemlju. Sastoji se od jedne prostorije sa delom za dnevni boravak (dva kauča), spavaćim delom (bračni krevet), kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i terasom. Ima TV sa kablovskom i mogućnost telefona. Veličina apartmana je 45m2, a terase 10m2 i nalazi se u prizemlju.

Soba sa 3 ležaja: Ova soba se nalazi u prizemlju. Ima tri kreveta – jedan je bračni i kupatilo. Ima frižider, TV sa kablovskom i mogućnost telefona. Ispred sobe je terasa sa garniturom za sedenje.