card image cap

BUZUKU KUĆA

BUZUKU KUĆA

Na trecem kilometru Velike Plaže u pravcu Ade Bojane,najnaturalnijeg nudistickog naselja na mediteranu, nalazi se naša i vaša kuca "BUZUKU HOUSE". Smještena je u najuredjenijem naselju punom egzoticnog...
Donji Stolj b.b. Velika Plaza 85360 Ulcinj 241 Europe


  Na trecem kilometru Velike Plaže u pravcu Ade Bojane,najnaturalnijeg nudistickog naselja na mediteranu, nalazi se naša i vaša kuca "BUZUKU HOUSE". Smještena je u najuredjenijem naselju punom egzoticnog zelenila okruženog borovim stablima i oliandrima svih boja i cari.

Na prvoj je liniji puta koji vodi prema plaži "MCM BEACH" redovno proglašavanoj najboljoj plaži u Ulcinju i šire, inace vlasnici plave zastave, najprestižnijeg priznanja koje se dodjeljuje kupalištima. U njenoj ponudi možete koristiti mnoge usluge što podrazumjeva i usluge hrane i pica tokom citavog dana. Kuca je od plaže udaljena svega 0.5 km.

Kuca ima 20 smještajnih jedinica od cega 5 apartmana i 15 studia. Ukupni smještajni kapacitet kuce jeste 60 ležajeva. Svi apartmani i studiji su klimatizovani, i imaju svoje terase opremljene udobnim mobilijarom. U sastavu svake smještajne jedinice nalazi se kupatilo, mini kuhinja sa posudjem i mini barom, TV sa satelitskim prikljuckom, pristup internetu wireless, kao i obezbjedjen parking za sva vozila.

Podaci o Objektu:

   Naziv objekta: BUZUKU HOUSE studio, apartmani
   - Ukupno 20 smještajnih jedinica
   - 5 Apartmana ( 4 dvosobna, 1 trosoban )
   - 15 Studia ( 6 dvokrevetnih, 7 trokrevetnih, 2 cetvorokrevetna )
   - U nekim sobama mogucnost postavljanja dodatnog kreveta
   - Svaka smjestajna jedinica ima kupatilo, kuhinju, terasu sa
ugodnim mobilijarom
   - Svaka soba posebno ima TV, klima uredjaj
   - Neogranicen pristup Wireless internetu
   - Parking mjesto za svaku smjestajnu jedinicu posebno
   - Dvoriste sa raznovrsnim cvjecem i zelenilom
   - Mogucnost koriscenja veš mašine
   - Prodavnica  20m
   - Plaza sa svim ugostiteljskim sadrzajima MCM BEACH  500m

 

Za ugodan boravak i nezaboravne trenutke koji vas ocekuju, brine se naše uvijek preduzetljivo i raspoloženo osoblje koje vam je na raspolaganju, i trudi se da izadje u susret svim vašim željama i potrebama.

S'dobrom nam došli!