card image cap

Eko kamp Trsa

Eko kamp Trsa

Selo Trsa nalazi se u Crnoj Gori, tacnije na Pivskoj planini na nadmorskoj visini od 1450m. Tu na dvanaestom kilometru regionalnog puta Pluzine-Zabljak nalazi se selo Trsa gdje vec petnaestak godina bitise nacionalni restoran Milogora, koji je prepoznatljiv...
Pluzine 241 Europe

Selo Trsa nalazi se u Crnoj Gori, tacnije na Pivskoj planini na nadmorskoj visini od 1450m. Tu na dvanaestom kilometru regionalnog puta Pluzine-Zabljak nalazi se selo Trsa gdje vec petnaestak godina bitise nacionalni restoran Milogora, koji je prepoznatljiv po specijalitetima domace kuhinje od kojih je najpoznatiji jagnjetina na pari. Jos nesto po cemu je restoran Milogora jedinstven u ovim krajevima je I to sto u toku cijelog ljeta nudi pivo hladjeno u snijegu. Jos jedna prednost Trsa je I njen geografski polozaj jer se nalazi u neposrednoj blizini kanjona Pive, Tare I Susice, a ispod obronaka gorostasnog Durmitora tako da bukvalno u jednom danu mozete uzivati u ovim prirodnim ljepotama u ovom po mnogo cemu najljepsem I najzanimljivijem dijelu Crne Gore.

Lokacija:

Trsa-Zabljak 42km, Trsa-Pluzine 12km, Trsa-Podgorica 122km, Trsa-Sarajevo 135km.

Ponuda:

-Kamp

Da bi usluga bila kompletna u ponudi je I kamp koji sacinjava pet dvokrevetnih bungalova I jednom kolibom sa osam lezajeva.

-Konji za jahanje

Jedna od atrakcija koju Vam mozemo priustiti je I jahanje konja po netaknutoj prirodi ovoga kraja.

-Voznja bicikla

Ako odlucite da budete nasi gosti kao jedan od vidova rekreacije nudimo I bicikla koja mozete iznajmiti po simbolicnoj cijeni I uzivati u voznji istih po prelijepim padinam Pivske planine.

-Foto-safari (dzip ture – Durmitorski prsten)

Trsa, Pisce, Lokvica, Prutas, Todorev do, Dobri do, Sedlo, Zabljak, Stuoc, Mala Crna Gora, Kanjon Susice, Nedajno I opet Trsa. Ovako izgleda Durmitorski prsten, a na vama I vasoj masti je da zamislite sta sve tokom ovog obilaska mozete vidjeti I snimiti.

-Rafting
Rafting na Tari – zar nije dovoljno.

-Voznja camcem po Pivskom jezeru
U duzini od 42 km kuda je nekad tekla Rijeka Piva prostire se Pivsko jezero koje svojom ljepotom I bistrinom bukvalno oduzima dah. Za one koji to zele nudimo voznju camcima po jezeru.

-Obilazak kulturno-istorijskih spomenika

Obilazak Pivskog manastira, kule Lazara Socice…

-Pjesacke ture

Ovo je po mnogo cemu najljepsi dio ponude za sve ljubitelje prirode. Sa nasim vodicem nudimo Vam obilazak najljepsih djelova Pivske planine do kanjona rijeke Susice na njenom izvoristu, Susickog jezera, Milogore, Ljeljenka...

Cjenovnik usluga:

 

Nocenje sa doruckom

10 eura

Polu-pansion

15 eur

Pansion

19 eura

Jahanje konja

10 eura / 1h

Voznja bicikla

2 eura /

Izlet u planinu sa vodicem

20 eura

Rafting

30 eura

Voznja camcem po Pivskom jezeru

10 eura po osobi 1h voznje