card image cap

HEC Hotel Residence na Svetom Stefanu

HEC Hotel Residence na Svetom Stefanu

Hotel „ Residence“ nalazi se u Miločeru, jednom od najljepših dijelova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ ljetovalištu. Udaljen je 200 m od predivne pješčane plaže „Pržno“...
Jadranski put Sveti Stefan 241 Europe

Hotel „ Residence“  nalazi se   u Miločeru, jednom od najljepših dijelova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ ljetovalištu. Udaljen je  200 m od predivne pješčane plaže „Pržno“, a svega nekoliko metara više od Miločerskog parka i čarobne „ Kraljičine plaže“   za kojom slijede u nizu kraljevska plaža „Miločer“ i pitoreskni grad-hotel Sveti Stefan, oko kojeg se nalaze takodje dvije predivne plaže. Miločer je poznat kao mjesto čiji bajkoviti pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, ali za sve ljubitelje dobrog provoda i noćnog života na 8 km udaljenosti nalazi se Budva koja svojim posjetiocima nudi bezbroj mogućnosti. Preporučujemo i obilazak Kotora, obližnjeg drevnog grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a , kao i posjetu Cetinju, staroj crnogorskoj prijestonici.

Smještaj

Hotel „Residence“ posjeduje 72 ležaja rasporedjenih u 6 suite apartmana, 16 junior apartmana i 8 standardnih soba,  od kojih 3 junior apartmana imaju mogućnost povezivanja sa standardnim sobama. Sve smještajne jedinice su moderno opremljene, klimatizovane, posjeduju direktnu telefonsku liniju, kablovsku TV, pristup internetu, sef i mini-bar. Ono sto ih čini posebnim jeste čaroban pogled na morsku pučinu a naročito, neopisivo lijep prizor zalaska sunca.

Gostima hotela „Residence“ je na raspolaganju i wellness centar, koji pruža trenutke potpunog opuštanja i rekreacije.   U wellness centru možete sebi priuštiti raznovrsne tretmane lica i tijela vrhunskom kozmetikom renomiranih francuskih kuća „Sothys“ i „ Matis“. Nudimo i nekoliko vrsta egzotičnih masaža od kojih izdvajamo orijentalnu esencijalnu ceremoniju,secret masažu, masažu vulkanskim kamenjem i masažu toplom čokoladom.

Ostali sažaji:

- Restoran
- Breeze bar
- Sala za konferencije

Lokacija

- 1 km od Svetog Stefana
- 8 km od Starog grada Budve
- 23 km od aerodroma Tivat
- 67 km od aerodroma Podgorica
- 76 km od aerodroma Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska)
- 31 km od Bara – željeznička stanica
- 37 km od Nacionalnog parka Skadarsko jezero
- 200 m od plaže