card image cap

Hotel Adrovic

Hotel Adrovic

Hotel dvorac Adrović je lociran na izuzetno atraktivnoj lokaciji čije dvorište je praktično najpoznatije, prestižno crnogorsko ljetovalište grad hotel - Sveti Stefan. U tipičnom mediteranskom okruženju, Hotel Adrović je građen...
Jadranski Put bb. 85315 Sveti Stefan 241 Europe

Hotel dvorac Adrović je lociran na izuzetno atraktivnoj lokaciji čije dvorište je praktično najpoznatije, prestižno crnogorsko ljetovalište grad hotel - Sveti Stefan. U tipičnom mediteranskom okruženju, Hotel Adrović je građen u baroknom stilu sa elementima srednjevjekovnog dvorca. Dominiraju prepoznatljive terase café-a i restorana sa vidikovcem koji pruža fantastičan pogled na veći dio Budvanske rivijere.

Samo tri minuta hoda do plaže, Hotel Adrovic se nalazi na prestižnoj lokaciji, sa pogledom na grad-hotel ostrvo Aman Sveti Stefan, u kome su boravile svjetske zvijezde, kao što su Sofija Loren, Jurij Gagarin, Umberto II, Rokefeler, Dejvid i Viktorija Bekam i mnogi drugi.Elegantno dekorisan i udoban smještaj, garantuje Vam kvalitetan odmor, uz sjajnu uslugu.

Probajte našu ukusnu lokalnu kuhinju sa domacim specijalitetima, kao i raznolikom ponudom medjunarodnih i mediteranskih jela. Opustite se na jednoj od naših kafe i restoran terasa sa spektakularnim pogledom na veliki dio budvanske rivijere.

Hotel ze nalazi u mirnom naselju, sa direktnim pristupom sa Jadranske magistrale besplatnim parkingom sa video nadzorom. Nedavno dekorisani unikatnim namještajem, komforni apartmani, nude Vam udoban smještaj. Svaki apartman ima veliku terasu. Možete izabrati tip apartmana po Vašem ukusu, sa pogledom na Sveti Stefan, more ili baštu.

Hotel je otvorenog tipa, sa prostranom restoranskom terasom dekorisanom lokalnim maslinama, kaficem italijanskog stila, otvorenim barom na vrhu hotela i zatvorenim zimskim restoranom sa kaminom. Svi restorani imaju puni pogled na ostrvo Sveti Stefan. Restoran je lako pristupa?an sa Jadranskog puta, sa besplatnim parkingom za goste hotela i restorana.


Hotel Adrović pruža osjećaj mediteranskoj pripadnosti i pruža odmor iz snova. Svaki trenutak proveden u ovom jedinstvenom ambijentu ostaje upisan u sjećanju i nosi se sa velikim oduševljenjem kroz čitav život.

Hotel Adrović
je, ne samo svojom lokacijom ekskluzivno mjesto na crnogorskom primorju - već je to i kvalitetom smještaja, udobnim i pažljivo uređenim apartmanima, u potpunosti opremljenim za puni odmor i uživanje za svakog gosta. Osoblje hotela nalazi se 24 sata na usluzi stavljajući poseban akcent na ljubaznost, udobnost, higijenu i kvalitet.
 
Hotel Adrović nudi najrazličitije vidove apartmana, koje će jednako zadovoljiti pojedinačne ali i porodične ili grupne zahtjeve.
 
Hotel je otvoren tokom čitave godine.