card image cap

Hotel Aleksandar Rafailovići

Hotel Aleksandar Rafailovići

Hotel Aleksandar - jedinstveni dizajnerski hotel sa 4* smješten u srcu Rafailovica. Prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije cija je okosnica dizajn. Uz besprijekoran spoj stila, predstavlja cjelogodišnju destinaciju za odmor...
Bečićka plaža 31, Rafailovići 85316 Budva 241 Europe

 Hotel Aleksandar - jedinstveni dizajnerski hotel sa 4* smješten u srcu Rafailovica. Prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije cija je okosnica dizajn. Uz besprijekoran spoj stila, predstavlja cjelogodišnju destinaciju za odmor i poslovna putovanja. Svijetao i moderan dizajn hotela ogleda se i u hotelskom restoranu koji cini srce ovog hotela i savršen je za boravak u dobrom društvu u bilo koje doba dana. U sobama i apartmanima nastavlja se jasan i izražajan dizajn, dok Wellness Centar našim gostima nudi ekskluzivan ambijent i izvrsnu uslugu.

Kategorisan je sa 4+ zvjezdice, sa restoranom kapaciteta 220 mjesta, jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Hotel Restaurant & Wine Bar "ALEKSANDAR" postao je novi simbol Rafailovica, sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola. Hotel Aleksandar raspolaže sa 15 soba i 6 apartmana, potpuno opremljenih u skladu sa savremenim trendovima i zahtjevima.

Prilikom izgradnje hotela velika pažnja je posvecena detaljima koji daju osjecaj topline i prijatnosti, i koji cine da Vaš odmor bude harmonican. Restoran i vinski bar ALEKSANDAR nalazi se u srcu Rafailovica, na šetalištu Becicka plaža, na samoj obali mora. Jedan je od najljepših i najluksuznijih restorana na crnogrskom primorju i u okruženju. Kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta. Uraðen po svim standardima HACCP sistema bezbjednosti hrane i ISO 9001 sistema menadžmenta kvaliteta. Jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar “ALEKSANDAR” postao je novi simbol Rafailovica.

U vecernjim satima uživajuci na gornjoj terasi restorana modernog ambijenta, sa pogledom na more i mirisom lavande pružaju se nezaboravni romanticni trenuci. Boravak u unutrašnjem dijelu restorana pruža utisak boravka u najotmenijem dvorcu uz vecernje zvuke klavira. Na terasi pored mora, doživjecete potpuno uživanje uz šum valova i pjenu od mora, kako to samo zna da priušti malo primorsko mjesto.