card image cap

Hotel Blue Star

Hotel Blue Star

Hotel Blue Star 4* je mali gradski hotel, smješten u srcu grada Budve, blizu Starog grada i administrativnog centra. Udaljen je 15 km od meðunarodnog aerodroma u Tivtu i 65 km od meðunarodnog aerodroma u Podgorici. Hotel u ponudi ima 20 komfornih...
Mainski put - Budva Budva 241 Europe

Hotel Blue Star 4* je mali gradski hotel, smješten u srcu grada Budve, blizu Starog grada i administrativnog centra. Udaljen je 15 km od meðunarodnog aerodroma u Tivtu i 65 km od meðunarodnog aerodroma u Podgorici. Hotel u ponudi ima 20 komfornih soba i 4 apartmana sa pogledom na tihu ulicu i baštu. Glavni restoran hotela služi tradicionalna i internacionalna jela kao i široku paletu vina. U kafeu Bonjour možete probati poslastice i kolace koji se svakodnevno spremaju u našoj slasticari.

Lokacija hotela je idealan izbor za goste koji dolaze iz poslovnih razloga. Iskusno osoblje pomoci ce Vam da maksimalno iskoristite boravak u Crnoj Gori - da upoznate grad, iznajmite automobil, rezervišete karte. Na raspolaganju Vam je i hotelska sala za sastanke, savršeno opremljena za manje skupove i dogaðaje. Hotel Blue Star se nalazi u centru Budve, i u blizini je velikog broja plaža, od kojih je najveca i najbliža Slovenska plaža (500m). Hotela Blue Star može svojim gostima da obezbijedi besplatan pristup privatnoj plaži Montenegro Beach Resort-a 4* u Becicima (udaljen 2 km od hotela Blue Star); peškiri, ležaljke i suncobrani su ukljuceni.