card image cap

Hotel CONTE u Perastu

Hotel CONTE u Perastu

Ako zelite u potpunosti da dozivite sve ljepote mora, prirode i zaboravite na nemilosrdan tempo savremenog zivota, pravo mjesto za Vas odmor je Hotel CONTE!!!, Smješten u nekadašnjem...
Perast bb 85330 Perast 241 Europe

Ako zelite u potpunosti da dozivite sve ljepote mora, prirode i zaboravite na nemilosrdan tempo savremenog zivota, pravo mjesto za Vas odmor je Hotel CONTE!!!

Smješten u nekadašnjem Domu kulture i na korak od crkve Sv. Nikole, Hotel (****) i restoran Conte se nalaze na samoj obali mora, na glavnom gradskom trgu u Perastu i imaju status objekta od istorijskog značaja.

U ambijentu prilagođenom jedinstvenoj arhitekturi Perasta, Hotel nudi elegantno uređene sobe i apartmane, sa jedinstvenim pogledom na bokokotorski zaliv.

Hotel nudi i specijalnu ponudu - Vjencanje na Ostrvu - sa organizovanom proslavom u sklopu hotela, odnosno restorana.

Struktura apartmana:

Junior Apartman
Ovaj klimatizovani junior apartman opremljen je LCD TV-om sa satelitskim kanalima i mini-barom. Sadrži zaseban deo za sedenje i kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Sadržaji sobe: pogled na planinu, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje,tepih, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman , tuš, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, papuče, mini-bar, peškiri, posteljina

Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Površina: 28 m² 


Junior apartman sa pogledom na more
Ovaj klimatizovani junior apartman nudi pogled na more. Opremljen je LCD TV-om sa satelitskim kanalima i mini-barom. Sadrži zaseban deo za sedenje i kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Sadržaji sobe: pogled na more, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, tepih, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman , tuš, fen za kosu, toaletni pribor,toalet, kupatilo, papuče, mini-bar, peškiri, posteljina

Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Vrsta/-e kreveta: 1 kauč na razvlačenje, 1 veliki bračni krevet.
Površina: 37 m² 


Apartman sa pogledom na more

Ovaj apartman ima TV sa kablovskim kanalima, popločani/mermerni pod i prostor za sedenje.

Sadržaji apartmana: pogled na more, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, garderober/orman , tuš, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, papuče, mini-bar, peškiri, posteljina, gornji spratovi dostupni su samo stepenicama

Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Raspored: zgrada u nizu
Vrsta/-e kreveta: 1 kauč na razvlačenje, 2 velika bračna kreveta.
Površina: 48 m² 


Apartman sa tri spavaće sobe, dvorištem i pogledom na more

Moderno opremljen apartman ima veliko natkriveno popločano dvorište i vrt od 120 m². Apartman je klimatizovan i sadrži kuhinju, prostranu dnevnu sobu i TV sa satelitskim kanalima.

U okviru ovog apartmana se takođe nalazi i jakuzzi čija cijena je 20€ na dnevnoj bazi.Ukoliko želite koristiti jakuzzi, najaviti prije dolaska.

Sadržaji apartmana: pogled na more, pogled na planinu, terasa, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, pegla, deo za sedenje, kamin, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman , tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, zaseban WC, mini-bar, frižider, kuhinja,posuđe, rerna , ploča za kuvanje, toster , dvorišni nameštaj, peškiri, posteljina

Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Raspored: zgrada u nizu

    Spavaća soba 1: 1 krevet za 1 osobu, 1 veliki bračni krevet
    Spavaća soba 2: 1 veliki bračni krevet
    Spavaća soba 3: 1 krevet za 1 osobu, 1 veliki bračni krevet

Površina: 80 m²


Apartman sa 2 spavaće sobe i pogledom na more

Ovaj klimatizovani apartman ima moderno uređenu dnevnu sobu sa pogledom na grad i na more. Sadrži i balkon, kuhinju, LCD TV sa satelitskim kanalima i kupatilo.

Sadržaji apartmana: balkon, pogled na more, pogled na planinu, pogled na grad, satelitski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman , tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, mini-bar, frižider, kuhinja, trpezarija, posuđe, rerna , ploča za kuvanje, toster , aparat za kafu, Kuhinjski sto za 5 osoba, peškiri, posteljina

Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.
Raspored: zgrada u nizu

    Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet
    Spavaća soba 2: 1 kauč na razvlačenje, 1 veliki bračni krevet

Površina: 80 m² 

Sadržaji restorana:
Kamena sala
– 50 mjesta, zatvorena terasa–50 mjesta, vanjska terasa/ponta – 100 mjesta, vanjska terasa na trgu – 150 mjesta
Enterijer - Autentični enterijer unutrašnjih sala u kombinaciji drveta i kamena sa starinskim elementima
Struktura jela - Riblji i mesni specijaliteti, pašte, rižota, salate, supe i čorbe
Organizovane grupe - Pored à-la-carte, u ponudi imamo i riblje i mesne menije specijalno osmišljene za organizovane grupe i sa uračunatim popustom.
Katering - Restoran pruža usluge kateringa na bilo kojoj lokaciji u Perastu.
Internet - Bežični internet je dostupan u restoranu
Parking - Besplatan parking je moguć u bilizini (obratiti se recepciji Hotela)