card image cap

Hotel Komovi - Centar Grada

Hotel Komovi - Centar Grada

Hotel "Komovi" raspolaže sa 42 sobe i jednim, apartmanom. Ukupan broj ležaja je negdje ispod 100. Rang hotela je 3, zvezdice (kategorizacija je u toku). U sklopu objekta ćete zateći, restoransku salu sa kaminom, adaptibilnu...
Andrijevica 84320 Andrijevica 241 Europe

Hotel "Komovi" raspolaže sa 42 sobe i jednim apartmanom. Ukupan broj ležaja je negdje ispod 100. Rang hotela je 3 zvezdice (kategorizacija je u toku). U sklopu objekta ćete zateći restoransku salu sa kaminom, adaptibilnu konferencisku salu, aperitiv bar, kafe, salu za poslovne sastanke i mnoge druge sadržaje. Ukupna unutrašnja korisna površina je nešto preko 2300m2. Hotel posjeduje sef, sopstveni parking, spoljnji rekreativni prostor, teniski teren odnosno teren za odbojku. Svoje poslovanje u budućnosti vidi u razvoju sportsko-rekreativnog, seminarskog, planinarskog, katunskog, rafting i lovačkog turizma.

 
Ono što ne biste trebali propustiti su nacionalni kuli-narski specijaliteti. To je unikatna hrana koju su spremale starije generacije ovog podneblja. Restoran vam svakako može pružiti i sve ovodanašnje specijalitete. Dobro ukomponovana cjelina modernog i tradicionalnog čini našu ponudu posebnom. Ako ipak niste gurman sigurno će vas zadovoljiti i kafe sa spoljnom baštom. Budući da je hotel planinski, i da dobar dio strukture gostiju čine ljudi koji svoj boravak planiraju provesti najviše u prirodi, za njih pripremamo "lunch-pakete". Takodje pružamo sobnu poslugu i doručak u sobi.

Ukupan smještajni kapacitet je 99 ležaja, rasporedjenih u 43 sobe i 1 apartman. Sobe su trokrevetne, dvokrevetne i jednokrevetne, sa pojedinačnim ili francuskim ležajevima. Higijena je na vrhunskom nivou, i njoj se poklanja najviše pažnje. Kupatila su sa tuš kabinama i svom pratećom opremom.