card image cap

Hotel Per Astra u Perastu

Hotel Per Astra u Perastu

Boutigue hotel Per Astra nalazi se u predivnom ambijentu baroknog grada Perasta smjestenog na mjestu razdvajanja Kotorskog i Risanskog zaliva u akvatorijumu Boke Kotorske koja je pod zastitom UNESCO-a kao svjetska kulturna i prirodna bastina. Udaljen...
Perast 85336 Perast 241 Europe

Boutigue hotel Per Astra nalazi se u predivnom ambijentu baroknog grada Perasta smjestenog na mjestu razdvajanja Kotorskog i Risanskog zaliva u akvatorijumu Boke Kotorske koja je pod zastitom UNESCO-a kao svjetska kulturna i prirodna bastina. Udaljen pedesetak stepenika od mora i 500 m od plaze u borovoj sumi koja je samo Vasa.
11 visokokvalitetnih luksuznih, enterijerski razlicitih apartmana kvadrature od 49 do 107 kvadrata. Parking prostor je kapaciteta 15 vozila.

Welness & Spa i fitness sadrzaji su Vam na raspolaganju 24 sata. Potrebno je samo da rezervisete vrijeme tokom kojeg zelite da se potuno opustite.
Bazen ispred hotela je u funkciji i u zimskim mjesecima. A potpunu reklaksaciju cete imati u intimi i sofisticiranosti svog apartmana koji ce vjesti maseri pretvoriti u najljepsi prostor za masazu.

Restoran Per Astra Vam u svakom trenutku pruza mogucnost nezaboravnog uzitka u specijalitetima vrhunskog Chefa cija kulinarska umjeca je jedino moguce degustirati u Per Astri. Prefinjeni ukusi pazljivo odabrane hrane bice do kraja potpuni ugodjaj uz savrsenu selekciju vina koju cemo Vam preporuciti kako bi svaki Vas zalogaj bio dozivljaj koji cete pamtiti.