card image cap

Hotel Podgorica - Bulevar

Hotel Podgorica - Bulevar

Hotel Podgorica izgrađen je 1967. godine i predstavlja jedinstveno arhitektonsko djelo renomiranog crnogorskog arhitekte Svetlane Kane Radević., Moderan dizajn, savremena opremljenost i tehničke karakteristike u potpunosti...
Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 1 81000 Podgorica 241 Europe

Hotel Podgorica izgrađen je 1967. godine i predstavlja jedinstveno arhitektonsko djelo renomiranog crnogorskog arhitekte Svetlane Kane Radević.
Moderan dizajn, savremena opremljenost i tehničke karakteristike u potpunosti zadovoljavaju visoke standarde hotelijerskih i ugostiteljskih usluga.

Hotel Podgorica je dobitnik najveće nacionalne nagrade Wild Beauty Award kao najbolji gradski hotel u Crnoj Gori za 2005. i 2006. godinu.

Svaka od 44 sobe i apratmana je posebno dekorisana u skladu sa visokim standardima koji garantuju udobnost. Dosta svjetlosti, prostora, prirodne boje, bogati materijali i lijep moderan nameštaj zajednički su za sve sobe i apartmane u ponudi.

Hotel raspolaže sa:
-          3 jednokrevetne sobe
-          25 soba sa francuskim ležajem
-          8 dvokrevetnih soba
-          4 junior suite apartmana
-          4 junior suite lux apartmana

U svakoj sobi imaćete na raspolaganju mini bar, centralnu klimatizaciju, telefon sa direktnom linijom, high speed internet konekciju, elektronski sef, TV prijemnik sa LCD monitorom, sos sistem, room servis.

Kupatila su opremljena hidromasažnom tuš kabinom i hidromasažnom kadom (apartmani), fenom za kosu, bade mantilom i papučama.

Klasična elegancija i prefinjena atmosfera hotela predstavljaju idealan prostor za sastanke, konferencije, privatne događaje i zabave.
Kongresna sala je višenamjenska i može služiti kao kongresna sala, press centar, sala za prezentacije, koktel sala i slično.

-          110 sjedećih mjesta
-          4 mjesta za predsjedavajuće
-          govornicu
-          dvije kabine za simultano prevođenje
-          bežične slušalice
-          projektor i platno
-          mikrofoni
-          DVD uređaj
-          high speed internet konekcija (LAN i bežična)
-          ozvučenje

Za sastanke, nešto manja okupljanja ili privatne događaje idealna je Sala za sastanke. Opremljena je plasma televizorom sa DVD uređajem i high speed internet konekcijom (LAN i bežična).

Kako bi svojim gostima obezbijedio potpuni odmor i relaksaciju hotel ima veliki broj pratećih programa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.
Tu su fitnes sala, biznis centar, turistička agencija, rent-a car, prodavnica, kozmetički salon, parking sa 120 mjesta.

Javni prostori su pokriveni high speed bežičnom internet konekcijom.