card image cap

Hotel Poseidon - Plaža Jaz

Hotel Poseidon - Plaža Jaz

Hotel Poseidon plaza Jaz Budva Crna Gora, Hotel Poseidon se nalazi na izuzetnoj lokaciji – na samoj plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža crnogorskog primorja. Plaža Jaz pripada budvanskoj opštini i 4,5km je udaljena...
Plaža Jaz Budva 241 Europe

 Hotel Poseidon plaza Jaz Budva Crna Gora

Hotel Poseidon se nalazi na izuzetnoj lokaciji – na samoj plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža crnogorskog primorja. Plaža Jaz pripada budvanskoj opštini i 4,5km je udaljena od centra Budve (Starog Grada). Hotel Poseidon je smješten na istočnom dijelu plaže, ispod brda i čini izolovanu i mirnu cjelinu. Lokacija Hotela Poseidon je takva da je čini odličnim izborom za miran porodični odmor uz uživanje na našoj plaži i moru, a i za obilazak drugih plaža i atrakcija Crne Gore.

Hotel Poseidon je porodični hotel kategorisan sa tri zvjezdice. U svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne sobe i dvosobne apartmane (sastoje se iz dvije odvojene sobe). Sobe i apartmani su komotni, klimatizovani, sa svojim su kupatilom, frižiderom, sefom i satelitskim TV-om. Sobe, apartmani i njihove terase imaju prelijep pogled na more

Hotel Poseidon raspolaže dijelom plaže Jaz ispred hotela. Naša plaža je opremljena savremenim mobilijarom i svim onim što je potrebno za prijatan odmor.

Našim gostima nudimo aranžmane smještaja na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona (doručak i večera, ili doručak i ručak) i punog pansiona (doručak, ručak i večera) - u zavisnosti od želje gostiju.

Hotel Poseidon posjeduje sopstveni parking koji se čuva 24 sata na dan i namijenjen je isključivo gostima hotela. Parking mjesto na našem parkingu je uključeno u cijenu smještaja, kao i propusnica za besplatan ulazak kolima u Jaz. Za goste koji dolaze avionom ili autobusom, u cijenu smještaja je uključen transfer Aerodrom Tivat – Hotel Poseidon – Aerodrum Tivat, kao i transfer Autobuska stanica Budva – Hotel Poseidon – Autobuska stanica Budva.