card image cap

Hotel Rožaje - Centar Grada

Hotel Rožaje - Centar Grada

Pozicioniran u strogom centru grada hotel Rožaje svojim vizuelnim identitetom predstavlja savršen spoj moderne arhitekture i autentičnih planinskih elemenata, karakterističnih za sjever Crne Gore., Takođe, hotel...
Rožaje bb. Rozaje 241 Europe

Pozicioniran u strogom centru grada hotel Rožaje svojim vizuelnim identitetom predstavlja savršen spoj moderne arhitekture i autentičnih planinskih elemenata, karakterističnih za sjever Crne Gore.
Takođe, hotel Rožaje je danas i vrhunski hotelsko turistički objekat čija ponuda smještaja, i svih pratećih sadržaja, predstavlja raritet na području sjevera Crne Gore, ne samo kada je u pitanju uređenje enterijera vec i prema ponudi osmišljenoj za neograničeno uživanje svakog gosta.

Smještajni kapaciteti hotela Rožaje obuhvataju 33 sobe, od čega je:
8 jednokrevetnih, 22 dvokrevetne, 1 trokrevetna i 2 luksuzna apartmana.
Svaka od smještajnih jedinica opremljena je u skladu sa najvišim hotelskim standardima, pri čemu se posebno vodilo računa o uređenju enterijera, izboru boja i materijala kao i kompletnom dizajnerskom rješenju prostora.
Svaka od soba posjeduje luksuzna kupatila opremljena najsavremenijom opremom, kao i kozmetičko-higijenskim preparatima najpoznatijih evropskih proizvođača.
Još jedna od karakteristika smještaja u hotelu Rožaje je i mogućnost boravka u sobama–apartmanima sa raličitim kategorijama kreveta, pa tako za najprobirljivije klijente u ponudi imamo king size i qween size ležajeve.
Na vama je samo da odaberete, a na nama da učinimo da osjetite stil i toplinu našeg hotela i budete ponovo naš drag i rado viđen gost!

Restoran kapaciteta sedamdeset mjesta, idealno pozicioniran u prizemnom dijelu hotela i nenametljivo povezan sa centralnim hotelskim dijelom i recepcijom, mjesto je susreta, opuštanja i uživanja u autentičnim gastronomskim specijalitetima.

Posebna specifičnost hotela Rožaje i ,možda jedna od najautentičnijih odlika ponude, je hamam. Smješten u nestvarnom ambijentu, okupanom plavetnilom čija se svjetlost prelama u kristalnoj vodi čini da i najprobirljiviji posjetilac ovog hotela okusi rajska uživanja.

Nezaobilazan dio ponude jednog luksuznog hotela, kakav je svakako i hotel Rožaje, su usluge masaže. Profesionalno i izuzetno obučeno osoblje će vam, u skladu sa zahtjevima, omogućiti relaksaciju kroz relax, sportsku ili neki drugi vid masaže.

Na hiljadu metara nadmorske visine, između Dimiškina mosta, Golog brda i Ganića krša, pruža se rožajska kotlina. Tri drumske saobraćajnice čine da su Rožaje veoma dobro, drumski, povezane sa ostalim dijelovima Crne Gore, a pogotovu sa saobraćajnicama koje vode prema moru.

U Rožaje se može stići sa tri strane:

- putnim pravcem od Bijelog Polja preko Berana

- putnim pravcem od Novog Pazara i Kosovske Mitrovice

- putnim pravcem preko prevoja Kula, koji preko Peći Rožaje povezuje sa Kosovom i Makedonijom.

Iako nije direktno povezana sa rožajskom kotlinom pruga Beograd - Bar umnogome poboljšava tranzitni položaj Rožaja, pri čemu je najpogodnija veza preko Berana i Bijelog Polja - ukupne dužine od oko šesdeset kilometara.

Kada su u pitanju vazduhoplovne veze budući položaj Rožaja biće veoma povoljan s`obzirom da ulazi u užu zonu aerodroma Berane zahvaljujući čemu će, u perspektivi, ovaj grad biti izuzetno dobro povezan sa ostatkom Evrope.
Ova činjenica će umnogome doprinijeti i većoj i češćoj posjećenosti velikog broja iseljenika iz ovog kraja.