card image cap

Hotel Villa Royal - Kalimanj

Hotel Villa Royal - Kalimanj

Vila Royal je smještena na samoj obali mora, u jednom od najljepših zaliva na svijetu, Boki Kotorskoj, koji je blagom mediteranskom klimom I čistim morem oduvijek predstavljao turističku destinaciju...
Kalimanj bb Tivat 241 Europe

Hotel Villa Royal - Kalimanj

Montenegrin page
English page
  • Klima Uređaj: Yes
  • Pogled na more: Yes
  • TV: Yes
  • Kuhinja: Yes
  • Terasa: Yes
  • Parking: Yes
  • Frižider: Yes

Vila Royal je smještena na samoj obali mora, u jednom od najljepših zaliva na svijetu, Boki Kotorskoj, koji je blagom mediteranskom klimom I čistim morem oduvijek predstavljao turističku destinaciju. Villa Royal sa tri zvjezdice, jedna je od najekskluzivnijih vila na crnogorskom primorju, I u svojoj ponudi ima: šest luksuznih apartmana, šest dvokrevetnih soba, restoran sa terasom, caffe bar sa terasom. Apartmani su cca 30 m2 sa terasom I pogledom na more, a svaki apartman opremljen je mini-barom, kuhinjom, klima uređajem, satelitskim programom I telefonskom linijom. Sobe su takođe luksuzno opremljene, svaka sa mini-barom, klima uređajem satelitskim programom I telefonskom linijom.

Vila može da ugosti sve sportske ekipe, budući da su sobe opremljene krevetime dužine 2.20m, dok se u neposrednoj blizini nalazi bogata ponuda sportskih terena I objekata za sve vrste rekreacije sa kompletnom opremom za fitness, košarku, rukomet , odbojku, kao I brojne druge sportske aktivnosti.

Vila je opremljena namještajem koji je ručni rad u drvetu, dok su kupatila opremljena tuš kabinama, a određena posjeduju masažere. U sklopu vile nalazi se restoran sa 36 mjesta, caffe bar sa 20 mjesta I terasa sa 50 mjesta koja pruža pogled na prirodne ljepote zaliva. Vila je udaljena svega 20 metara od mora I posjeduje pješčanu plažu,jednu od najvećih I najljepših u Tivatskom zalivu, uređenu I opremljenu za savršen odmor.

Posebna pogodnost jeste blizina tivatskog aerodroma, koji se nalazi na udaljenosti od samo par kilometara od vile. Prirodne čari ovog zaliva I smještajne mogućnosti “Ville Royal” pružiće vam ugodan odmor I nezaboravan provod u kraju koji se pjesnički zove “zemaljski raj”.