card image cap

Kažanegra Ekskluzivni Apartmani

Kažanegra Ekskluzivni Apartmani

Apartmani Kazanegra nalaze se na najljepsem mjestu u uvali Przno. More je prakticno ispod vasih nogu jer se Apartmani nalaze na malom rtu isturenom u more sto daje fantastican pogled kako na pucinu i okolinu...
Ulica Obala 12 85315 Sveti Stefan 241 Europe

        Apartmani Kazanegra nalaze se na najljepsem mjestu u uvali Przno. More je prakticno ispod vasih nogu jer se Apartmani nalaze na malom rtu isturenom u more sto daje fantastican pogled kako na pucinu i okolinu tako i na samu uvalu.                          Svi apartmani su izuzetno komforni sa ugradjenom klimatizacijom i  kablovskom televijom. 

       A 1 Nalazi se u ekskluzivnoj vili na stijeni iznad mora sa terasom koja gleda na pucinu. Obezbjedjuje vam potpuni mir i privatnost, a pri tom ste u srcu Przna i samo desetak metara od plaze.

      A 2 Nalazi se u vili iznad mora i ima dvije terase sa dva pogleda, jedna gleda prema plazi i mjestu, a druga prema Budvi i morskoj pucini.

     A 3 Najatraktivniji od nasih apartmana sa predivnom terasom na vrhu vile, potpuno izdvojen, sa vrhunskom opremom u koju ulaze i kamin i jakuzi kada. Ovaj apartman je idealan za medeni mjesec, mada je pogodan i za kompletnu porodicu sa djecom. 

    A 4 nalazi se u staroj kuci na samoj plazi, a ipak povucen od vreve. Apartmanu pripada i divna terasa sa pogledom na more. 

    A 12 ,20 , 30 Apartmani se nalaze u staroj kamenoj kuci sa ogromnom terasom nad morem. Apartmani posjeduju dvije spavace sobe , dnevni boravak, kuhinju i veliko kupatilo sa jakuzi kadom. Opremljeni su kablovskom televizijom i klima uredjajima.