card image cap

Kuća sa panoramskim pogledom - Pržno

Kuća sa panoramskim pogledom - Pržno

Kuća se nalazi u naselju Podličak, mjesto Pržno, na 1,5km od Svetog Stefana, 700m od plaže Pržno, 1km od plaže Kamenovo, 7 km od Budve., Pogodnost kuće je potpuna izolacija od ostalih kuća,sa kamenom i kovanim ogradama, sopstveni ulaz...
Podlicak 85315 Sveti Stefan 241 Europe

Kuća se nalazi u naselju Podličak, mjesto Pržno, na 1,5km od Svetog Stefana, 700m od plaže Pržno, 1km od plaže Kamenovo, 7 km od Budve.

Pogodnost kuće je potpuna izolacija od ostalih kuća,sa kamenom i kovanim ogradama, sopstveni ulaz koji je odvojen od okoline i sa dva parking mjesta.

Najveća ljepota kuće je u poziciji i panoramskom vidiku  na Budvu, Bečiće, Pržno i ostrvo Sveti Nikola.
Kuća se sastoji od prizemlja koje ima 120m2, bašte od 1200m2. U kući postoje dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem 180x200 i svaka soba ima svoje kupatilo, U jednom kupatilu je tuš kabina a u drugom jacuzzi, bide i ostali sadrzaj. Dnevni boravak je spojen sa kuhinjom  i trpezarijom veličine 70m2. Trosjed u dnevnom boravku je na rasklapanje. Od tehnike je kompletno opremljena, od kuhinje do wireless interneta. U dvorištu je bazen veličine 9x4, dubine 1,80cm i whirpool za 4 osobe.

Najkraći rok za izdavanje je na mjesec dana, ponuda važi za sezonu od juna do septembra.