card image cap

LAGUNA restoran-hotel

LAGUNA restoran-hotel

Vam predstavlja jedinistveno iskustvo nakon kojeg ćete poželjeti da dođete ponovo..., Poštovani Klijentu, Laguna restoran-hotel je u vlasništvu MSI INVEST d.o.o iz Podgorice i osnovana je 2006 godine. Nalazimo...
Vojislavljevica 72 20000 Podgorica 241 Europe

Vam predstavlja jedinistveno iskustvo nakon kojeg ćete poželjeti da dođete ponovo...

Poštovani Klijentu,

Laguna restoran-hotel je u vlasništvu MSI INVEST d.o.o iz Podgorice i osnovana je 2006 godine. Nalazimo se u poslovnom objektu u ulici Vojislavljevića 72 koja povezuje dvije magistrale: Podgorica-Cetinje i Podgorica-Aerodrom Golubovci-Bar. Od centra grada smo udaljeni oko 4km dok se aerodrom nalazi na 10 minuta vožnje od nas.

Laguna resotan-hotel Vam nudi jedinstveno iskustvo udobnosti i privatnosti zajedno sa prijatnom atmosferom koja donosi dah prirode.

Sve sobe i apartmani su opremljeni:
~    dizajniranim namještajem od drveta
~    kablovskom televizijom (79 kanala),
~    mini-barom,
~    prostranim kupatilima,
~    klima uređajima (sistemima za hlađenje i grijanje),
~    fenom za kosu
~    besplatnim bežičnim Internetom
~    Room service je i još jedna opcija koja će Vaš boravak učiniti ugodnijim.

Za naše goste je obezbijeđen i parking za svako vozilo kao i noćni čuvar istog. Dodatno, na Vaš zahtjev, pružamo i rent a car usluge.

Za duže boravke i redovne klijente odobravamo različite popuste shodno dužini i frekvenciji boravaka (detalji dostupni u Laguni ili na kontakt telefone).

Plaćanje je moguće i putem pet različitih platnih kartica (Visa, Visa Electron, Master, Maestro and American Express).

Laguna restoran-hotel nudi nacionalnu i internacionalnu kuhinju kako hotelskim tako i drugim gostima i to po veoma pristupačnim cijenama. Enterijer je u autentičnom stilu i kombinaciji drveta i zelenog kamena što će Vas makar na trenutak vratiti u romantičnu prošlost. Dodatno, enterijer i udobnost će zadovoljiti i potrebe poslovnih obroka i sastanaka. Restoran ima dvije sale kao i prostranu ljetnju baštu dostupnu i gostima hotela.

Laguna nudi i mogućnosti organizovanja različitih događaja: formalnih ručkova i večera, različitih ličnih i korporativnih proslava, koktele, keterin itd.

Dobrodošli kao Naš Sljedeći Zadovoljni Klijent...


Vaš iskreno,
LAGUNA restoran-hotel