card image cap

Lukas Hotel Berane

Lukas Hotel Berane

Hotel Luka's poseduje 10 luksuzno opremljenih soba sa 19 ležaja, od čega su 2 sobe superior apartmani, koje svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru. Dok je sam hotel...
Milorada Jovančevića bb 84300 Berane 241 Europe

Hotel Luka's poseduje 10 luksuzno opremljenih soba sa 19 ležaja, od čega su 2 sobe superior apartmani, koje svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru. Dok je sam hotel neprimjetno uklopljen u svoje okruženje, njegov enterijer se odlikuje pažljivo odabranim modernim detaljima, prijatnim bojama, kao i svetlošću i konforom koji istovremeno stvaraju osjećaj udobnosti Vašeg sopstvenog doma. Sve sobe su sa modernism tuš kabinama, direktnom telefonskom linijom, LCD-TV aparatom, besplatnim internetom, mini barom, elektronskim šefom. Hotel poseduje sopstveni parking.

Prema svojoj lokaciji i ponudi, Hotel Luka`s je idealan kako za poslovne ljude tako i za turiste koji posjećuju Berane i region sjeverne Crne Gore.

Hotel Luka`s je smješten u blizini centralne gradske zone, u mirnom ambijentu Berana u ulici Milorada Jovančevića bb. svega 200m od raskrnice najvažnijih saobraćajnica, za Rožaje, Novi Pazar, Kraljevo, a na samo nekoliko minuta od centra grada i od autobuske stanice.

Pored savremenih soba i apartmana gostima stoje na raspolaganju: Lounge bar, restoran sa vrhunskom italijanskom kuhinjom, restoran za koktele i proslave, kao i velika ljetnja bašta.

Pored standardnih programa, Hotel Luka’s pruža mogućnost grupnog smještaja.