Najbolji Luksuzni Hoteli u Crnoj Gori

Published: Thursday 03rd of June 2004 Updated: Wednesday 14th of July 2021

Crna Gora je ekoloska drzava kojoj ne manjka prelijepih hotela. Sa velikim brojem suncanih dana tokom godine, predivnih plaza i opustenog nacina zivota, nije tesko primjetiti razloge zasto je Crna Gora jedna od omiljenih destinacija u 2021. godini. Ova mala drzava, na obali Jadrana, ima veliku ponudu za svoje posjetioce. Stoga, ova destinacija bi definitivno trebala biti na vasoj ovogodisnjoj listi planiranih putovanja. Ako ste trenutno u potrazinji smjestaja u dobrim hotelima i rezortima, predstavljamo vam najbolje luksuzne oaze u Crnoj Gori.

 

Aman Sveti Stefan - Luksuzni Rezort

Aman se nalazi na ostrvcetu Sveti Stefan i smatra se za najekskluzivniji smjestaj u Crnoj Gori. Nije iznanedjenje da je Aman rezort rezervisan mjesecima unaprijed. Ukoliko zelite da odsjednete u ovom hotelu, planirajte vase putovanje mjesecima unaprijed. Pored idilicne lokacije na kojem se nalazi, rezort je stekao veliku popularnost zahvaljujuci unikatnom pristupu dizajna enterijera, miksa impresivnih slika, komfortu i raskosu u svakom uglu.

 

Kompleks se sastoji od dva dijela. Jedan je od restauriranih kamenih kucica sa pogledom na beskonacno otvoreno more i bazenima, a drugi dio je vila Milocer, sa luksuznim apartmanima koji imaju nevjerovatan pogled na privatnu pjescanu plazu ili tvrdjavu, okruzenu bujnom mediteranskom vegetacijom. Gosti, u glavnom, ne napustaju ovaj mali raj, osim kada ucistvuju u nekoj od hotelskih tura, kao sto su tura helikopterom ili tura lokalne vinarije Radevic.

 

Regent Portomontenegro

Hotel Regent se nalazi na samoj obali mora, u luksuznoj marini. Sa gradnjom inspirisanom dijela Venecijanskih renesansnih majstora i italijanskom rivijerom, ovaj hotel pruza kraljevski ugodjaj. Odlikuje se predivnim pogledom na lijepu Boku i crnogorske planine sa najboljom uslugom u svakom pogledu - od gurmanske kuhinje i relaksirajucih spa-tretmana, do zanimljivih aktivnosti van hotela, kao sto je jedrenje.

 

Hotel ima dva dijela. Jedan je Venecija krilo sa 87 jednokrevetnih do trokrevenih soba, apartmanai penthousa u dekoru kombinacije klasicne sofisticiranosti sa elegantnom nautickom temom. Posdjeca na privatnu kabinu luksuznih brodova i jahti. Detalji u kombinaciji sa unapredjenom tehnologijom nudi gostima najbolji luksuz i komfort.

 


Regent bazenski klub ima 88 jednokrevetnih do trokrevetnih soba, apartmana i penhouse odaje, koje su simfonija elegancije i relaksirajuce atmosfere. Zemljani tonivi bez, pruca i kontrast zelene trave, u harmoniji sa raskosnim namjestajem u bogatim tamnim tonovima, kreiraju mirnu, opustajucu oazu. Inspirisan italijanskom rivijerom, dnevni prostor nudi moderan komfor sa otmenim detaljima. Svaki smjestaj je opremljen savremenim aparatima posljednje rijeci tehnike, a vecina soba ima zelene terase koje se harmonicno uklopaju i iziskuju osjecaj luksuznog mediteranskog utocista.

 

Lazure Marina i Hotel

Ovaj izvrsno dizajnirani butik hotel, ozivio je istorijsku zgradu Lazareta iz 18. vijeka, izgradjenu pod Venecijanskom vlascu. Ova unikatna gradjevina je pazljivo renovirana uz kombinaciju modernih, rusticnih i luksuznih apartmana. Izvrsna visoka usluga ovog mjesta, inspirisana crnogorskim vrijednostima privlaci kako lojalne lokalce tako i posjetioce sirom svijeta.

 
Mozete ocekivati izuzetno personalizovanu uslugu, a hotel na svakom koraku vibrira prosloscu u kombinaciji sa opustenom atmosferom San Tropeza.

Pozicionirana na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, jednom od najvecih fjordova Evrope, kao dodatak prelijepom hotelu od 5 zvjezdica na samoj obali mora, Lazure marina je savrseno usukana i pozicionirana baza za 156 jahti, brodova i jedrilica do 30m.

 

Chedi Lustica Bay

Smjesten u zelenilu poluostrva Lustice i okruzen plavetnilom otvorenog Jadranskog mora, Hotel Chedi Lustica Bay reflektuje autentican duh Mediterana. Otkrijte najskrivenija mjesta u Crnoj Gori privatnim voznjama limuzimom, uzivajte u svjezim ukusima kreativne kuhinje lokalnih specijaliteta, ili razmjenjujuci informacije o aktuelnostima u golfu, koji ce uskoro po prvi put u Crnoj Gori biti u skolpu hotela kao dio turisticke ponude.

 

Ako ste posveceni odrzivosti i ocuvanju zivotne sredine, hotel Chedi je izgradjen po najnovijim energetski efikasnim standardima te boravak u njemu pruza drugu dimenziju usluge. Zeleni krovovi na hotelskim zgradama i dizajn hotela potpuno se utapa u pejzaz. Hotel je posvecen pracenju najsavremenijih trendova u odrzivosti sredine, i opremljen je punjacima za elektricna vozila, ukljucujuci opremu i punjace za vozila Tesla.