Jedna vrsta nezaboravnog provoda dok ste na odmoru je uz dobro piće i nove uspomene u jednom od top barova u Crnoj Gori. Kao destinacija, Crna Gora je poznata po opcijama za noćne izlaske. Ako se nađete u Crnoj Gori, sigurni smo da ćete naći vremena za egzotični koktel ili dva, ili možda craft pivo lokalnih proizvođača. Crna Gora ima pregršt prirodnih ljepota koje zaista oduzimaju dah, ali provoditi vrijeme u istraživanju ovih prirodnih ljepota nije jedini način za dobru zabavu sa kojim će vas ova država oduševiti.

 Crna Gora ima pulsirajući noćni život, sa koktel barovima na svakom ćošku i restoranima koji garantuju da će vam servirati najbolji Kosmopolitan ili Long Island.
Da biste osjetili esenciju noćnog provoda u jednom od crnogorskih gradova ili manjih mjesta, preporučujemo da posjetite neki od sledećih lokala koji će vam napraviti piće po želji. Od skrivenih, uskih ulica, top lokacija do barova sa najboljim pogledom na grad ili more, pročitajte našu kompletnu listu top barova u Crnoj Gori. Ne znamo za vas, ali mi smo uvijek zainteresovani za dobro piće i provod, pogotovo ako su enterijeri barova interesantno uređeni.

Scottish Pub McCloud

Ako tražite lokal tipa škotskog puba, Scottish McCloud pub u Podgorici je kombinacija Škotske atmosfere i domaćeg gostoprimstva, što ovaj bar čini atraktivnim. Ovo prijatno mjesto posjećuju kako lokalni gosti, tako i stranci, zbog dobre selekcije piva i koktela, kao i odlične lokalne, domaće hrane. Ovdje ćete uvijek zateći atmosferu pravog puba sa odličnom selekcijom muzike, ukusnih jela pristupacnih cijena sa kvalitetnom uslugom. Sa svjetlosnim efektima, interesantnim zidovima i visokim plafonima, ovdje će vam vrijeme proletjeti dok budete proučavali dugačku vinsku kartu ili pijuckali vaše omiljeno pivo svjetskih proizvođača. Veoma opuštena atmosfera, topla i prijateljska usluga, definitivno se izdvaja od ostalih lokala.

Gastropub The Black Sheep

Ako su vam u planu dobro društvo i piće za čitavu noć, ali da to bude neko zaista kul i misticno mjesto, uputite se u Gastropub The Black Sheep. Ovaj lokal je ponosan na svoju selekciju sofisticiranih koktela, zahvaljujući čemu je postao jedno od glavnih mjesta za izalazak u Tivtu, kako za turiste, tako i lokalce. Međutim, kokteli nisu njihov glavni prioritet što se tiče pića. The Black Sheep bar pored svog unikatnog izgleda i moderno - dizajniranog enterijera nudi koktele, raznovrsna jela, živu muziku i dobre vibracije na samoj oblai u Tivtu. Ovo mjesto odskače upravo zbog atraktivnog i modernog enterijera, kao i živopisne atmosfere, kako danju tako i noću.

Old Winery Wine Bar Kotor

Old Winery Wine Bar je mjesto najboljih ribljih specijaliteta i selekcija vina u Kotoru. Ovaj bar garantuje fantstičan večernji ugođaj ukoliko želite da kombinujete hranu i piće. Smješten u ambijentu nostalgične atmosfere Starog grada Kotora, ovo mjesto je jedno od omiljenih gastro stanica za turiste, ali je takođe popularno ako želite prijatan izazak sa porodicom, prijateljima ili za proslavu važnog događaja. Ukoliko putujete sami, nemojte se ustručavati da ugrabite mjesto za barom i da steknete nove prijatelje dok ste u Kotoru.

Casper Bar

Prema preporukama gostiju, najbolji kokteli u Budvi su upravo u Casperu. Ovo kul mjesto je smješteno u srcu Starog grada na malom trgu, u hladovini borova. Barmeni su super profesionalni i znaju tačno šta rade kada treba napraviti dobar koktel. Muzika je sjajna i stvara opuštajuću, ali zabavnu atmosferu. Koncept Caspera je visoki kvalitet zvuka, vina, koktela i ukusnih jela koja se konzumiraju sa prstima.

Hemingway Bar & Restaurant

Hemingway Bar & Restaurant je jedno od elegantnijih barova u Budvi, gdje uvijek vrvi od gostiju. Bar karakterise unikatni enterijer, interesantan spoj eklektickog stila u kombinaciji sa prefinjenom elegancijom. Enterijer je dekadentan i uklapa se u sredinu i ambijent elitnog dijela Starog grada i šetališta Slovenska obala. Možete očekivati uvijek divnu atmosveru, laganu muziku i dobru kafu, u bilo koje doba dana. Jela su izvrsna, i sve u svemu, ovo je veoma posjećeno i popularno mjesto jer se nalazi u samom centru grada i u sklopu je luksuznog hotela Majestic.

Kino Bar & Bistro

Ovaj mali bar u centru Ulcinja, je prvi ovog tipa na Jadranu. Lociran je u izdvojenom dijelu grada, ali u centru Ulcinja. U Kino baru se serviraju ukusna, moderna jela kombinovana sa omiljenom lokalnom kuhinjom, kao i sa handcrafted pićima i opuštenom, muzički - raznoliko prožetom atmosferom. Od fuky diska do jazza, savršenih koktela, odlične kuhinje, do interesantnog ambijenta, ovaj lokal ima sve sto je neophodno za odličan provod.

Pub Got

Pub se ponosi šarmantnom bastom i barom koji je već poznat kod lokalnih gostiju koji vole pivo, ali i kod stranaca koji su prvi put u Croj Gori. Vrijeme u Gotu jednostavno proleti dok upijate opuštajuću atmosferu ambijenta i dobru muziku po kojoj je ovaj bar poznat. Odličan lokal za uživanje u piću gdje se najviše toči lokalno pivo, ali i druge vrste piva i pića su naravno u ponudi. Fantastična lokacija bara, na Stepeništu 28. oktobra, sto je ujedno i srce grada, pa imate utisak da ste uvijek u centru dešavanja. Sjajan je osjećaj sjedati vani, na suncu, uz hladno pivo i uživati u pogledu na Stari grad.


© Montenegro.com