Od panoramskog pogleda na predivnu Mediteransku obalu i restorana pored same pješčane plaže, na samo nekoliko metara od talasa koji udaraju od obalu i stijene, Crna Gora ima izvanredne restorane koji se ističu kako svojom ponudom svježih i ukusnih specijaliteta tako i  specifičnom idiličnom lokacijom. Obratite pažnju na nekoliko restorana pored mora u Crnoj Gori sa najboljim položajem i nestvarnim ambijentom.

 

 

Ako volite Grčku kuhinju u kombinaciji sa crnogorskom mediteranskom, te u vrelim ljetnjim danima tražite utočište prirodne hladovine, “Olive” restoran na Svetom Stefanu smješten pored Kraljicine plaže pruža ugodan ambijent u hladovini stoljetnih maslina i pogled na autentično kameno ostrvo iz XV. vijeka. Prefinjena jela,prijatna i profesionalna usluga sve doprinosi uranjanju u sami raj. Mirna atmosfera ovog restorana upotpunjena sa slikovitim pogledom pogoduje svakoj prilici. Kao da najbolja lokacija na Svetom Stefanu nije dovoljan razlog da ga posjetite, Grčka kuhinja u kombinaciji sa crnogorskom mediteranskom kao i iternacionalni specijaliteti su ono po čemu se izdvaja ovaj restoran. Terasa restorana Olive ima tri nivoa i svaka nudi poseban doživljaj ovog nesvakidašnjeg pravog primorskog ambijenta. Preporučujemo!

Smješten na stijenama u uvali Pržno, restoran “Blanche” ima jednu od najljepših terasa sa pogledom na otvoreno Jadransko more. Neobična lokacija ovog restorana i pogled na zalaske sunca koji oduzimaju dah, savršeno su mjesto za romantično veče u dvoje koje ćete pamtiti.

Nema sumnje da je dio Luštice koji se prostire prema otvorenom moru jedan od prirodno najljepših i najčistijih predjela u Crnoj Gori. Ako se nalazite u blizini ovog dijela Crne Gore, dozvolite sebi da uživate u svježim morskim specijalitetima i restoranima sa pogledom na more jer je to nešto što ne biste trebali propustiti tokom ljetovanja. Restoran “Ribarsko selo” je jedan od pomenutih restorana, pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv i otvoreno more, te kreativni meni su zaštitni znak ovog mjesta. Svakog dana izmedju 11 i 12 časova možete biti dio domaće atmosfere, kada selo posjećuju ribari koji donose frešku ribu i morske plodove koje su tog jutra upravo ulovili.

Krovna terasa i restoran  “Olive Terrace,” koji se nalazi u sklopu hotela Palmonbay u Igalu, je mjesto sa kojeg se pruža najnevjerovatniji pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv. Ovaj elegantan restoran, zbog spektakularnih zalazaka sunca i panoramskog pogleda koji predstavlja poseban ugođaj noću, savršeno je mjesto za romantičnu večeru, porodično okupljanje ili druženje uz odlične koktele.


© Montenegro.com