card image cap

Springs Apartmani

Springs Apartmani

Pržno se nalazi na 7km udaljenosti od Budve i 25km od tivatskog aerodroma. Od Svetog Stefana ga dijele čuvene Kraljicina plaža i Miločerska plaža. U blizini je manastir Praskvica iz 15. vijeka., Apartmani koji se...
Obala 3, Pržno Budva 241 Europe

Pržno se nalazi na 7km udaljenosti od Budve i 25km od tivatskog aerodroma. Od Svetog Stefana ga dijele čuvene Kraljicina plaža i Miločerska plaža. U blizini je manastir Praskvica iz 15. vijeka.

Apartmani koji se nalaze u našoj porodičnoj kući su novi, brižljivo opremljeni i nude Vam maksimlnu udobnost.    Izgrađeni su po najnovijim turističkim standardima. Kategorisani su sa četiri zvezdice.

Neposredna blizina plaže, pogled na živopisno mediteransko mjesto, opuštajuće zelenilo koje dominira panoramom,    mogućnost šetnje kroz borovu šumu do Svetog Stefana, ostali ugostiteljski sadržaji koji atmosferu Pržna čine tako    prijatnom su Vam stalno na raspolaganju.

Preko tri decenije porodične tradicije u turizmu dodatno preporučuju naš smještaj (apartmane i sobe ) kao Vaš pravi    izbor za boravak u Crnoj Gori.