card image cap

Studios Bono

Studios Bono

Lokacija Ville BONO je pored poslovnog kompleksa i glavnih semafora u samom centru Budve. Villa je udaljena 200m od mora i glavnog šetalista. Sve sobe i apartmani su klimatizovani, kupatila sa tuš kabinom, veš mašinom, televizor...
Ulica Svetostefanska br. 9 - Babin Do 85310 Budva 241 Europe

Lokacija Ville BONO je pored poslovnog kompleksa i glavnih semafora u samom centru Budve. Villa je udaljena 200m od mora i glavnog šetalista. Sve sobe i apartmani su klimatizovani, kupatila sa tuš kabinom, veš mašinom, televizor, kablovsku tv sa obiljem svijetskih i domacih najatraktivnijih kanala. Rezervoar sa čistom vodom obezbjeđjuje nesmetano napajanje tokom cijele godine.Naše sobarice će svakodnevno odrzavati higijenu u Vašem apartmanu. Svaka soba ili apartman posjeduje sopstvenu terasu dok četiri imaju prelijep pogled na more.
Ponudu Ville BONO čine sedam dvokrevetnih soba, dva studio apartmana i jedan četverokrevetni apartman (2+2). Ovim stranicama nastojali smo vam slikom i tekstom približiti ljepote koje pruža Budva i po mnogima,  najljepše plaze na  obalama mediterana, a tajnu Budve, njene mirise i boje morate doći udahnuti sami.

  NAĐITE SVOJE MJESTO POD SUNCEM SA NAMA