Change language
Crna Gora > Nekretnine > Budva > Osiguranje Života, Putno, Zdravstveno, Imovine, Automobila i Plovila

Osiguranje Života, Putno, Zdravstveno, Imovine, Automobila i Plovila

9.JPG
 
 
Montenegro
Prema saopštenju Agencije za nadzor osiguranja u 2019 godini osiguravajuća društva koja posluju u Crnoj Gori ostvarila su rast premije od 11,5% što je za 7,5 miliona eur više u odnosu na isti period 2018 godine. Ovi podaci nisu iznenađenje obzirom da se držanje novca u banci iz više razloga ne isplati, a pogotovo što znamo da će u narednom priodu ostati samo nekoliko likvidnih banka na našem tržištu. Takođe, svima je poznato da u budućnosti zbog neodrzivog sistema penzije neće postojati ili ce biti izuzetno male, samim tim i nedovoljne za normalan život. Upravo zbog toga se i stvorila ideja o osiguranju, da bi ljudi mogli sami da odlučuju o novcu koji zarade, i ulažu u ono što im je nadragocjenije a to je sopstveni život i sigurna budućnost kao i život i sigurnost njihovih najmilijih.

Životno osiguranje je najčešći način ulaganja u sopstvenu budućnost. Kupovinom polise životnog osiguranja istovremeno štedite i osiguravate sopstveni život, zdravlje i budućnost vaših najbližih. Osiguranje i štendnja se mogu prilagotiti vašim finansijskim mogućnostima, što znači da sami birate visinu osiguranja prema vašim potrebama. Premija može biti mjesečna, polugodišnja, godišnja ili jednokratna. 

Uzimanjem makar i osnovne polise životnog osiguranja dobijate brojne benefite:
- Finansijska sredstva za pokriće troškova liječenja,
- Zaštita porodice u slučaju najgorih životnih događaja,
- Štednja za treće životno doba.

Ponude osiguranja za Vas:

Životno
Osigurajte najvrijednije što imate a to je vaš život i budućnost. Ponude osiguravajućih kuća na jednom mjestu prilagođene vašim potrebama.

Putno
Putujte bezbrižno sa putnim zadravstvenim osiguranjem. Budite zdravstveno osigurani za vrieme boravka u inostranstvu.

Zdravstveno
Brzo i jednostavno do privatnog zdravstvenog osiguranja uz najbolje liječenje i njegu u slučaju bolesti. 

Imovina
Da li želite da zaštitite pokretnu, nepokretnu imovinu i vaš biznis od nastanka potencijalnog rizika? Kreirane su raznovrsne ponude koje osiguravaju imovinu preduzeća, kompanije, građevinske objekte odnosno domaćinstva, vikendice, kuće za odmor i turističke apartmane. Sa polisom osiguranja imovine, stambeni ili poslovni objekat je osiguran od zemljotresa, požara, oluje, eksplozije, udara groma, provala, krađa, loma stakla i slično. 

Automobila
Odaberite automobilsko osiguranje koje će vam pružiti najbolja pokrića, s kojim ćete osigurati sebe, saputnike i vozilo te odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane upotrebom vašeg vozila u zemlji i inostranstvu. To znači da odgovornost za bilo koju štetu prouzrokovanu motornim vozilom koje je osigurano od autoodgovornosti neće snositi vozač već osiguravajuća kuća koja je izdala polisu.

Plovila
Zaštitite se od rizika u pomorskom saobraćaju. Dozvolite našem timu da kreira najkvalitetniji i prema vašim finansijskim mogućnostima najpovoljniji plan osiguranja vaše jahte ili plovila i ostvarite značajnu uštedu.

Naš posao je prikupljanje ponuda za klijenta i odabiranje po kvalitetu, napovoljnijeg rješenja. Da bi u tome uspjeli, sarađujemo isključivo sa osiguravajućim kućama koje postižu najbolje rezultate na tržištu. 

U obavljanju svoje djelatnosti, prije svega, dužni smo da zaštitimo interese svojih klijenata. Stoga, naši stručni timovi prate kretanja na tržištu i promjene u programima i tarifama, kako bi lista naših partnera obuhvatala sve osiguravajuće kuće sa konkurentnim proizvodima. 

Za Vas tražimo najbolje! Kontaktirajte nas danas.

Montenegro.com Real Estate

For more details, please contact us:
Email: info@montenegro.com

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
  • 9 osiguranje Života, putno, zdravstveno, imovine, automobila i plovila, Budva
  • grawe slika za pr tekst osiguranje Života, putno, zdravstveno, imovine, automobila i plovila, Budva
  • 20091208053154_photo_0 osiguranje Života, putno, zdravstveno, imovine, automobila i plovila, Budva
  • 7 osiguranje Života, putno, zdravstveno, imovine, automobila i plovila, Budva
  • imagest3rdpksq osiguranje Života, putno, zdravstveno, imovine, automobila i plovila, Budva
  • images
  • 4 png
  • 5
110_01 dscn0412Apartmani Budva - Letovanje 2015.Cim prodjete tunel koji vodi od Jaza ka Budvi, , ...
01 kotor pogledNekretnine Crna Gora - Trziste nekretnina u Crnoj GoriNekretnine Crna Gora - Saznajte više o tržištu nekretnina u Crnoj Gori, Tržište nekretnina u Crnoj Gori je oduvijek bilo veoma atraktivno. Još u, vrijeme...
01 budnight festNocni zivot u BudviBudva je, pored mnogih kulturno – istorijskih znamenitosti, veoma poznata i, po izuzetno zabavnom noćnom provodu....