Change language
Crna Gora > Nekretnine > Podgorica > Hotel Euro Centar

Hotel Euro Centar

2.jpg
 
 
Podgorica81000 Podgorica
Podgorica(nekadašnji nazivi Titograd i Ribnica ) je politički, administrativni, poslovni i Glavni grad države Crne Gore, koji se nalazi u središnjem dijelu doline rijeke Morače.
Današnja Podgorica se brzo razvija u važan  regionalni centar.  Nedaleko od Podgorice je Skadarsko jezero, a sa izgradnjom  tunela Sozina, primorje je na pola sata vožnje udaljeno.
 Na samo 70 kilometara Podgorica je daleko od prvog ski - centra.
Podgorica kao moderan grad sa mnogo solitera, predstavlja savršen spoj ulica i bulevara obje strane Morače, luksuznih hotela, sportskog stadiona i dvorana,državnih i međunarodnih institucija, diplomatskih predstavništava, starih i novih mostova, šoping centrovi Delta City i Mall of Montenegro, kao i raznih kulturnih bogatstava.
Stara Varoš, Duklja, Sahat - kula Adži-paše Osmanagića, zidine Nemanjića grada, ostaci grada Duklja, Vezirov most, samo su neki od kulturno istorijskih spomenika koje Podgorica ima.
Jedan od najtoplijih balkanskih gradova i pod znatnim je klimatskim uticajima sa Jadranskog mora.
EURO CENTAR je novoizgrađeni elitni stambeno - poslovni kompleks u čijem je centralnom dijelu izgrađena moderno poslovna zgrada- hotel.
Hotelski objekat ima neto površinu 3885 m2, sa uključenih 30 parking mjesta u garaži,  i nalazi se u sklopu ekskluzivno poslovno-stambenog kompleksa Euro Centar. Objekat se nalazi na lokaciji Pobrežje u Podgorici, naslonjen na Bulevar 4-og Jula, koji izgradnjom mini zaobilaznice postaje gradski bulevar sa uobičajenom frekvencijom gradskog saobraćaja. Euro Centar je na samom bulevaru Podgorica - Bar ili kako je lokalno poznata Petrovačka magistrala, koja ga povezuje sa aerodromom Podgorica i primorjem. Skadarsko jezero i granica sa Albanijom su  dvadesetak minta vožnje udaljeno kolima ili čamcem. Pobrežje je prirodna terasa, uzdignuta desetak metara iznad nivoa centra grada, što garantuje izvjestan stepen svježine u tropskim danima, a ipak, lokacija zgrade je u drugom frontu (iza već postojećih zgrada), zaštićena od direktnog udara sjevernog vjetra.

Sama lokacija svoju atraktivnost duguje i blizini centra grada do kojeg se stiže za pet do deset minuta laganog hoda. Centar grada predstavlja Trg slobode sa Ulicom Slobode, koja je istovremeno gradski korzo, dok pješačku zonu čine Njegoševa i Hercegovačka ulica, sa fensi buticima i raznovrsnim kafićima za sve ljubitelje dobre kafe ili izvrsnog crnogorskog vina.Dobre komunikacije garantuje i blizina autobuske i željezničke stanice kao i Aerodrom Podgorica. Blizina škola, zdravstvene ustanove, kao i  tržnog centra «Mall of Montenegro» omogućava brzo i lako obavljanje svakodnevnih aktivnosti, bez gužvi, urbane užurbanosti i buke. Rekreativne potrebe gostiju, pored velnes objekata hotela mogu se zadovoljiti u gradskom parku Pobrežje, i park šumi Ljubović udaljenim stotinak metara. Imajući u vidu da je ključni faktor u biznisu lokacija, ova lokacija sublimira sve ono što determiniše uspjeh i kvalitetan život u gradu kakav je Podgorica. Ovo vam sve govori o ovom objektu, koji se nalazi na pravom mjestu za vaš biznis.

Hotel je centralno postavljen u odnosu na kompleks spratnosti 2Po+P+4+M+G ( dva nivoa podruma, prizemlje, 4 sprata, mansarde i galerije). U sklopu hotela postoji nekoliko cjelina:
·    cca 30-40 savremeno opremljene smještajnih jedinica u zavisnosti od vrste i veličine koju zakupac želi da napravi (sobe, apartmani i VIP apartmani).
Sobe su rađene po standardima za hotele sa 4 zvjezdica i više
·    2 konferencijske sale i nekoliko manjih prostorija za sastanke, kapaciteta 200-250 ljudi. Ove 2 konferencijske sale su polivalentne. One takođe imaju svoje prateće biznis klubove i ostale servisne sadržaje koje omogućavaju održavanje svih vrsta sastanaka, od konferencija za štampu do konferencija na visokom nivou, uz najveću moguću udobnost i luksuz.
·    Luksuzni Wellnes & Spa centar. U suterenu 2 su predviđene teretana, centar za masažu, aqua park, hamam. Ova prostorna pozicioniranost omogućiće gostima apsolutni mir i relaksaciju što će ovom hotelu dati epitet poligona opuštanja antistresa u punom smislu te riječi.
·    VIP apartmani koji se nalaze na poslednjem spratu hotelskog objekta imaju svoj poseban lift
·    Panoramski restoran koji će gostima omogućiti da osmotre  na panoramu većeg dijela glavnog grada
·    Podzemne garaže za goste hotela i ostali prateći servisni sadržaji
Na podrumskoj etaži smještena je garaža, sa sistemom za ventilaciju, odimljavanje, splinker i video mrežom. Garažiranje vozila se odvija preko dvije dvosmjerne rampe i obodno postavljene dvosmjerne saobraćajnice  u vidu prstena.
Projektom hotela predviđena su dva para stepeništa i 3 lifta, dva za goste hotela i jedan posebno za uslužno osoblje, što će omogućiti brzu i nesmetanu frekvenciju, kako gostiju tako i zaposlenih u hotelu.
Prilazi i pasaži su urađeni pločama od prirodnog granita i mermera. Ograde na terasama su napravljene od kombinacija savremenih materijala-inoksa.
Jedinstvenost ovog prostora čini atrijumski trg popločan prirodnim materijalima (mermer, granit, …) sa fontanom koja će pružati mjesto za prijatan odmor i relaksaciju, posebno u vrelim ljetnim podgoričkim danima.                              
Hotel posjeduje sopstveni restoran, koji je polivalentnog tipa, koji se može koristiti za raznorazne namjene, tipa manifestacije, ceremonije, konferencije, svadbe, i slična dešavanja.
Poslovna zgrada posjeduje prostor za elitan panoramski restora. Kao što sa fotografija možete vidjeti, sa restorana se pruža predivan pogled na centar grada s jedne strane, a na put prema moru s druge strane.   
Iznad restorana izvedena je kancelarija cca 50 m2 za šefa restorana(ili neke druge djelatnosti) sa otvorenim pogledom na grad, kako bi na miru efikasno obavio svoj posao.    Sa stanovišta lokacije, i sa stanovišta opremljenosti hotela, čini ga idealnim za otvaranje i uspješno vođenje malog ali ekskluzivnog poslovnog gradskog hotela, ili neku sličnu poslovnu namjenu. Još jedna karakteristika hotela jeste to da posjeduje sopstvenu trafostanicu kod koje se mjerenje vrši na visokom  naponu. Iz toga proizlazi manja potrošnja električne energije od uobičajene potrošnje.
Treba naglasiti da je hotel u stanju završenih shell&core elemenata (završeni građevinski i zanatski radovi eksterijera, dok unutrašnjost može da se prilagodi po standardima brenda).
Eksterijer, odnosno spoljna fasada je urađena sa visokokvalitetnim materijalima, kako stilski, tako i funkcionalno. Radi se o plemenitim materijalim kao što su mermer, staklo, inoks i ostali materijali koji ovom hotelu daju izvanredan izgled, sa izuzetno kvalitetnim termoizolacionim materijalima. Ovo jasno pokazuje kolika je ljubav i pažnja posvećena kvalitetu i estetici kada je napravljen projekat za izgradnju hotela, što možete i da vidite sa fotografija na ovoj kratkoj prezentaciji.
Hotel posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, odnosno građevinsku dozvolu, ima plaćene komunalije i uknjižen je u upravi za nekretnine Crne Gore. Osim toga, hotel je priključen na komunalnu infrastrukturu, vodovod, kanalizaciju, elektro i telekomunikacije, i to sa sopstvenim trafo-blokom. Ovo je još jedna odlika koja govori o ekonomičnosti ovog objekta. Napomena: U prilog su date i skice osnova najznačajnih etaža koje čine hotel, sa kvadraturama i namjenom, koje su podložne izmjenama naročito u ovoj fazi izrade enterijera.
Osim za hotel, poslovna zgrada se može iskoristiti kao sjedište neke ustanove, banke, osiguravajućeg društva, telekomunikacione kompanije, medijske kuće, ili neke druge djelatnosti.
Hotel se nudi u zakup ili za neki drugi oblik saradnje.

Hotel Euro Centar

Mobile: 0038268726170
If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
 • 2 euro centar, Podgorica
 • 3 euro centar, Podgorica
 • 4 euro centar, Podgorica
 • 5 euro centar, Podgorica
 • 6 euro centar, Podgorica
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 1