Change language
Crna Gora > Herceg Novi > GAUDI CENTAR

GAUDI CENTAR

gaudicentar.jpg
 
 
Zemunska 14385340 Herceg Novi
 U vremenima najvecih iskušenja odlucili smo da se uputimo u Crnu Goru, poželimo joj srecu i uspjeh u tranzicionim dešavanjima i da pokušamo da ucestvujemo u svemu tome što je trebalo biti dobro za taj mali balkanski narod. Vrijeme i dešavanja nam nijesu išli na ruku. No... istrajnost, upornost, pomalo pameti i dosta dobrih namjera, rezutliralo je uspjehom. Prvo se rodila firma Catalonia a zatim i Gaudi Centar. Obije sa istim ciljem: promovisati Montenegro de je prije moguce i na najbolji moguci nacin.

Donijeli smo nove ideje, energiju i taj španski tracak iluzije prvo u Boku, onda na Cetinje i u Podgoricu. Brzo cemo prema Sjeveru, i dalje…
GAUDI CENTAR d.o.o. je preduzece koje se opredijelilo za jednu djelatnost PROMOCIJA CRNE GORE I DONOŠENJE DOBRIH IDEJA SA ZAPADA.

U tom pravcu naši poslovi su se razvijali tako što je kupljena Upravna zgrada nekadašnje gradevinske firme Prvoborac iz Herceg Novog. Obzirom da se radi o relativno starijem objektu ušli smo u fazu adaptacije sa namjerom da ga pretvorimo u moderni POSLOVNI CENTAR GAUDI. U saradnji sa Novskom Opštinom, ocekujemo da cemo ubrzo moci i da na istoj parceli napravimo i kvalitetan TRŽNI CENTAR GAUDI isto kao i manji HOTEL GAUDI visoke A kategorije.


 

NEKRETNINE - IZNAJMLJIVANJE (Kancelarije, Auto salon i Restoran)

KANCELARIJE
Iznajmljujemo poslovni prostor – kancelarije od 15m2 do 800m2. Cijena po metru do 60m2 je 25 eur/m2 mjesecno a od 60m2 je 20eur/m2 mjesecno. Zakupci potpisuju ugovor o depozitu za dvije mjsecne kirije + PDV. Jos ima slobodnih prostora ona I, II, i III sprtu dok su prizemlje i IV sprat vec rezervisani.


AUTO SALON
Iznajmljujemo poslovni prostor – kancelarije od 15m2 do 800m2. Cijena po metru do 60m2 je 25 eur/m2 mjesecno a od 60m2
je 20eur/m2 mjesecno. Zakupci potpisuju ugovor o depozitu za dvije mjsecne kirije + PDV. Jos ima slobodnih prostora ona I, II,
i III sprtu dok su prizemlje i IV sprat vec rezervisani.

Veljko Martinovic

Mobile: 0038269293489

Montenegro Mobile:

+382 69 293489

Spain Mobile: 00 34 617 85 10 16

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
  • gaudicentar gaudi centar, Herceg Novi
  • buduci izgled gaudi centar, Herceg Novi
  • zgrada gaudi centar, Herceg Novi
  • zgrada2 gaudi centar, Herceg Novi
  • pogled gaudi centar, Herceg Novi
  • pogled2