Change language
Crna Gora > Rent-a-car > Kotor > BIKOD Rent a Car - Kotor

BIKOD Rent a Car - Kotor

IMG_2574.JPG
 
 
85330 Kotor

Bez obzira zbog čega putujete u Crnu Goru, možete računati na našu flotu udobnih vozila za rentiranje da vas komforno dovezu do željene destinacije. Bilo da tražite mali, srednji auto ili prostrano porodično auto, luksuzno vozilo ili automatsko, naše prijateljsko osoblje u Crnoj Gori vam može asistirati u odabiru. Rezervišite vaše vozilo online sa BI KOD agenciom tako sto ćete danas poslati zahtjev.


Kada idete na duži put, iznajmljivanje automobila je često jeftinije nego da vozite sopstveni automobil. Međutim, imajte na umu da odluka o rentiranju automobila zavisi od brojnih faktora. Ovo uključuje putnu kilometražu, efikasnost goriva, habanje guma, troškove lizinga, kao i cijene promjene ulja i amortizaciju. 


Pronađite vozilo koje vam treba


Uzmite u obzir dobru rent a car kompaniju kao što je BI KOD, sa širokim spektrom visoko kvalitetnih, pouzdanih vozila koje možete izabrati - sve od ekonomiskih vozila kao što je Škoda do komfornih vozila Golf pa čak i porodični kombi sa 8-sjedišta.  Bilo da želite da uživate u putovanju duž crnogorskog primorja, ili da se opustite na nekom od brojnih jezera, istražite planinske krajeve Crne Gore, ili uživate u vikend vožnji na Adi Bojani - rezervisanje automobila kod nas može učiniti vaš putovanje lakšim i manje stresnim.  Imajte na umu da cijene zakupa variraju u zavisnosti od modela. Na primer, luksuzni automobili su skuplji, dok malo ekonomičnije auto košta manje. Čak i naplata vozila na dnevnom nivou varira od agencije do agencije a najpovoljniji uslovi su kod nas. Na osnovu nedavnog zaključka iz izveštaja potrošaca, pokazalo se da cijena iznajmljivanja srednjih modela automobila na sedmičnom nivou se kreće u rasponu od 250 do 500€.


Sa jednostavnim rezervacionim sistemom i raznovrsnom ponudom vozila, BI KOD je idealan izbor za vaš najam na aerodromu Podgorica, aerodromu Tivat, željenim lokacijama u Podgorici, Kotoru, Tivtu, Budvi, Baru i ostalim gradovima. Rezervišite online kontaktiranjem ispunjavanjem formulara u nastavku ili direknto na web sajtu agencije prije nego krenete i otkrićete asortiman mogućnosti; na sat, dnevno, kratkoročno, sedmično, mjesečno i na duže vrijeme dogovore. Takođe, razgovorom sa ljubaznim osobljem možete pronaći opciju koja najbolje odgovara vašem putovanju.
Ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, validnu kreditnu karticu ili keš i dokaz o identitetu (kao što je pasoš ukoliko iznajmljujete vozilo u inostranstvu).Mali savjeti BI KOD rent a car agencije kako uštedjeti novac prilikom rentiranja automobila

- Uporedite dnevne i sedmične cijene najma.


Najčešće najbolja vrijednost za vaš novac je kada iznajmite vozilo na sedmičnom nivou. Sedmične cijene su često bolja pogodnost nego dnevne cijene. Ponekad renta car agencije nude niske cijene vikendom, tako da ako su vam datumi fleksibilni, ovo bi moglo da ide u vašu korist.
Takođe pomaže da preuzmete i ostavite vaše iznajmljeno vozilo u isto doba dana kako biste izbjegli dodatne troškove.


- Rentirajte auto van aerodroma.


Na aerodromu cijene vozila mogu biti duplo skuplje nego u rent a car agencijama koje se uglavnom nalaze na samo nekoliko kilometara od aerodroma. Udobnost je skupa, čak i da uzmete kao faktor trošak taksija do rent a car agencije izvan aerodroma, ovo bi takođe doprinjelo uštedi na vašem rentiranom automobilu.


- Uzmite i ostavite vaše auto u istoj ustanovi ili lokaciji.

Pokazalo se da preuzimanje vašeg vozila na jednoj lokaciji i ostavljanje na potpuno drugoj lokaciji košta više. Možete izbjeći ove dodatne troškove ostavljanja automobila tako što ćete preuzeti i vratiti vaše auto na istoj lokaciji.
 
BI KOD rent a car u ponudi takođe ima prevoz sa i do aerodroma (Podgorica, Tivat, Tirana, Cilipi) i druge transfere automobilom ili kombijem bilo gdje u Crnoj Gori, Albaniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini itd. Naši vozači obezbijediće maksimalnu sigurnost, profesionalnu uslugu i udobnu vožnju kako bi vaš put protekao na najbolji mogući načn. Naša vozila i osoblje pružice punu podršku starijim osobama kao i djeci. Navedite destinaciju i pošaljite nam zahtijev na bikodrentacar@gmail.com 
Prevoz se vrši novim i moderno opremljenim vozilima. Vozač naše kompanije će vas sačekati na aerodromu, uz istaknutu tablu sa vašim imenom. 

BI-KOD rent a car

Mobile: 0038269115566 +382 69 11 55 66
If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
  • img_2574 bikod rent a car - kotor
  • img_2577 bikod rent a car - kotor
  • img_2575 bikod rent a car - kotor
  • img_2579 bikod rent a car - kotor
  • img_2572 bikod rent a car - kotor
  • img_2578