Change language
Crna Gora > Becici > Apartmani Bečići

Apartmani Bečići

1019_GENERAL_VIEW1.jpg
 
 
85316 Becici

Apartmani Bečići - Kompletna ponuda privatnog smještaja.


Bečići su malo turističko mjesto, nadomak Budve, na udaljenosti od 3 kilometra. Mjesto je poznato kao izuzetno atraktivna destinacija.

Bečićka Kraljičina plaža je najljepša plaža na crnogorskom primorju. Plaža je svojevremeno dobila Gran pri nagradu za najljepšu plažu u Evropi.

Mnogobrojne luksuzne vile i hoteli su izgrađeni tokop proteklih godina. Iz ponude apartmana, vila i privatnog smještaja izdvajamo:

Vila Nadalina izgrađena je 2006.godine. Smještena je u dijelu Bečića (Boreti) koji se nalazi u blizini Budve, na 300 m udaljenosti od plaže.

Vila More raspolaže kapacitetom od 33 ležaja koji su raspoređeni u dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane i 2 ležaja u jednoj dvokrevetnoj sobi.

Domador Lux apartmani i sobe - je nov objekat u Becicima otvoren 1.05 2011. Nalazi se u mirnom dijelu Becica na samo 150m od plaze odma uz hotel Queen.

Stara kamena kuća u Bečićima , poznata i kao ’’kuća pod maslinom’’, jer dvorištem dominira maslina stara preko dvije stotine godina, izdaje se kao cjelina. Položaj kuće i bujno zelenilo izdvajaju je iz okruženja. Kuća je veličine 120 m², renovirana je i savremeno opremljena.

Apartmani Ivanović - Prijatna i porodicna atmosfera, kvalitetna usluga i dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga iznajmljivanja smještaja isticu nas kao povoljnu i prijatnu destinaciju za kako aktivan tako i relaksirajuci odmor.

Vile Becica se nalaze u Becicima preko puta Hotela Queen of Montenegro. Nase tri Vile su u mirnom i tihom kraju, okruzene maslinama, palmama,  mandarinama  i raznim drugim mediteranskim rastinjem. Udaljenost od Becicke plaze je 200 m. Vile Becica vam nude smjestaj u luksuzno opremljenim apartmanima i sobama.

Apartmani Bečići

Rezervacija smještaja preko Interneta / Book Online

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
  • 1019_general_view1 bečići, Becici
  • 1627_soba bečići, Becici