Change language
Crna Gora > Budva > Hoteli Budva

Hoteli Budva

hotel_slovenska_plaza_budva.jpg
 
 
85310 Budva

Hoteli Budva - Pogledajte kompletnu ponudu hotelskog smještaja u Budvi.

Budva, inače najatraktivnija i najposjećenija turistička destinacija na crnogorskom primorju raspolaže sa bogatom ponudom hotelskog smještaja. Budvu često nazivaju "metropolom crnogorskog turizma", grad kulture, zabave i festivala. Turistima su na raspolaganju brojni manji hoteli, kao i nekoliko većih hotela visoke kategorije. Budva ima 35 predivnih pješčanih plaža, od kojih 8 posjeduje plavu zastavicu (prestižno medjunarodno priznanje za kvalitet). Čisto more, dnevni i noćni provod, pozorišne predstave, filmski i muzički festival, svrstavaju Budvu među najtraženija ljetovališta na Mediteranu. Smještena u srcu Jadrana, Budva turistima nudi raznoliku i veoma bogatu ponudu hotelskog smještaja.

Iz ponude izdvajamo:

Hotel Poseidon se nalazi na izuzetnoj lokaciji – na samoj plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža crnogorskog primorja. Plaža Jaz pripada budvanskoj opštini i 4,5km je udaljena od centra Budve (Starog Grada).

Hotel Max Prestige započeo je sa radom maja 2005. godine. Ovaj novoizgradjeni luksuzni hotel nalazi se na 700m od mora, i u blizini je svih glavnih gradskih odredišta. Hotel ima sve odgovarajuće prateće sadržaje: restoran, cafe bar, bazen, parking, rent a car, jacuzzi, saunu, salon za masažu i djecije igraliste ispred hotela. Kapaciteta je 60 ležajeva od čega je 11 soba i 8 apartmana.
 
Smještaj OREGON se nalazi preko puta turističkog naselja SLOVENSKA PLAŽA. Raspolaže sa 50 kreveta rasporedjenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Villa Imperija ima 25 luksuzno opremljenih apartmana  kao i konferencijsku salu koji posjeduju telefon, internet, kablovsku televiziju, sef.

Hoteli Budva | Apartmani Budva

Rezervacija smještaja preko Interneta / Book Online

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
  • hotel_slovenska_plaza_budva i budva
  • hotel_blue_star_budva i budva
  • hotel_montenegro_becici i budva
  • hotel_splendid_becici i budva
  • hotel_avala_budva i budva
  • hotel_astoria_budva
  • hotel_maestral_milocer