Change language
Crna Gora > Kotor > Prima Casa

Prima Casa

1.jpg
 
 
Prcanj 22285335 Kotor

"Prima Casa" sagradjena je 1962. godine kao prva vikend kuca u Prcnju, a renovirana je 2007. godine u tradicionalnom starinskom stilu s drvetom i kamenom. Kuca se nalazi u Bokokotorskom zalivu u mjestu Prcanj. Kuca se nalazi na 100m nadmorske visine, a iz nje se pruza predivan pogled na zaliv i planine, kao i na kotorski Stari grad. Kuca je udobna za 4 osobe, ima dvije spavace sobe i dva kupatila, dnevni boravak i kuhinju. Takodje ima dvije terase, jedna od njih se nalazi u prizemlju kuce i ima dobar zaklon od kise, a kao propratni sadrzaj ima rostilj, sto sa jelo i lezaljke za opustanje. Terasa na prvom spratu ima sunca skoro cijeli dan i nudi prekrasan pogled na brodove koji plove kroz kotorski zaliv. Na terasi se nalazi veliki drveni sto i lezaljke koje mogu posluziti za opustajuce i mirne trenutke u vecernjim satima. Osim toga, svaka terasa ima vanjsku sudoperu. Livada pokraj kuce, je prosirenje kamene terase u prizemlju i dovoljno je prostrana za parkiranje cak pet automobila. Takodje, kuca posjeduje vanjski tus. "Prima Casa" je izolovana od ostalih kuca, a jos uvijek je u sredistu turistickog mjesta Prcanj. Takodje, kuca je pogodna za osobe s poteskocama u kretanju jer se kuhinja, jedno kupatilo i dva kreveta nalaze u prizemlju kuce koji je povezan sa terasom.
SOBE
Dvije spavace sobe u kuci nalaze se na prvom spratu. U jednoj spavacoj sobi nalaze se 2 odvojena kreveta. Druga je spavaca soba sa pogledom na zaliv, te se u njoj nalazi bracni krevet.
KUPATILA
U prizemlju kuce, nalazi se kupatilo sa lavabom, masaznim tusem, wc, i masinom za ves. Drugo kupatilo nalazi se na spratu kuce te se u njemu nalazi lavabo, tus i wc.
DNEVNI BORAVAK

Dnevni boravak je povezan sa kuhinjom. U njemu se nalazi drveni sto sa 6 drvenih stolica i 2 kreveta u obliku slova L, gdje porodica moze provesti svoje opustajuce trenutke dok gleda televiziju. Boravak je takodje povezan sa terasom u prizemlju.
KUHINJA
Kuhinja sadrzi frizider i zamrzivac, rernu, sporet i mikrovalnu. Takodje je potpuno opremljena posudjem, priborom za jelo, casama itd.
DODATNI SADRZAJI
- Vecera dobrodoslice
-2 bicikla
-klima uredjaj
-kablovska televizija
-pristup internetu
-rostilj na terasi
-garaza
-peskiri i posteljina obezbjedjena

Frižider:
Parking:
Terasa:
Kuhinja:
TV:
Wireless Internet:
Klima Uređaj:
Kablovska TV:
Veliko Dvorište:
Otvoreni gril:

Prima Casa

 Rezervacije preko Interneta / Book Online
If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
  • 1 prima casa, Kotor
  • 2 prima casa, Kotor
  • 3 prima casa, Kotor
  • 4 prima casa, Kotor
  • 5 prima casa, Kotor
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10