Change language
Crna Gora > Kotor > Apartmani Kotor

Apartmani Kotor

kotor.jpg
 
 
85330 Kotor

Apartmani Kotor - Kompletna ponuda privatnog smještaja sa kotorske rivijere.

Kotor je glavni grad Boke kotorske, jednog od najljepših zaliva na svijetu. Grad je pod zaštitom UNESCO-a, kao svetska kulturna baština. Kotor, okružen zidinama, predstavlja pravu turističku atrakciju. Tokom ljeta gradsku luku svakodnevno posjećuju mnogobrojni kruzeri i veliki broj turista.

Iz ponude apartmanskoh i privatnog smještaja izdvajamo sledeće:

Apartmani Kotor Vista - U mirnom naselju Muo, uz obalu mora u Boko-kotorskom zalivu, u podnozju planina nalazi se kompleks Kotor Vista, koji poseduje prdivan pogled na Stari grad Kotor i zaliv.

Hotel Forza Mare - je jedan od najluksuznijih i najatraktivnijih hotela na crnogorskom primorju. Nalazi se u Dobroti, na 3 kilometra udaljenosti od Starog Grada.

Vila Duomo - Svih 13 apartmana su opremljeni ekskluzivnim nameštajem ručne izrade, i visoko-kvalitetnim pratećim uređajima. Svaki apartman pruža jedinstveno iskustvo za oči.

Apartmani Bocche di Cattaro - Sam objekat u kojem se nalazi pizzerija i apartmani datira još iz davne 1611. godine a zbog svoje pozicije u starom kotorskom gradu  uvijek je bio namjenjen pružanju ugosititeljskih usluga tako da tradicionalna gostoljubivost koja traje već vjekovima daje nam za potrebu da je samo unaprijeđujemo i da je kroz kvalitet usluga i ljubazno osoblje potrvdimo.

Hotel MONTE CRISTO - Doživite romantiku Mediterana u srcu dvadeset vjekova starog grada. Ljepota i priroda koji vas okružuju, gdje je svaki detalj pomno osmišljen ce Vam pružiti nezaboravan boravak u najelegantnijem ambijentu

Apartmani Kotor

Rezervacija smještaja preko Interneta / Book Online


If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
  • kotor
  • apartmani_kotor_smestaj