Change language
Crna Gora > Montenegro > Hoteli Crna Gora

Hoteli Crna Gora

hotel_crna_gora.jpg
 
 
Montenegro

 

Hoteli Crna Gora - Kompletna ponuda smještaja na crnogorskom primorju.

Poštovani,

Dobrodošli Montenegro.com turistički portal. U ponudi imamo smještaje svih kategorija, iz svih krajeva Crne Gore. Izaberite grad i tip smještaja. Šaljemo vam kompletnu ponudu.

Želite li odmor Budvi? ...Metropoli crnogorskog turizma...Ili ste više za neku opuštenu varijantu kao na primjer Boka Kotorska? Tu su lijepi Herceg Novi, Igalo - više od odmora. Tu su i drevni Kotor i Perast, kao i nezaobilazni Tivat - novoizgrađena nautička metropola.

Sve u svemu, ima se dosta toga za obić i viđet, pa vas srdačno pozivamo.

Dobrodišli! 

 


 

 

Iz ponude izdvajamo hotele i apart hotele iz svih gradova Crne Gore. Vile i lux apartmani su takođe u ponudi: 

Apart Hotel Grifone se nalazi u centru Igala, odmah ispod Instituta Igalo, najpoznatijeg SPA & Wellness centra u Crnoj Gori. Hotel je na 50 metara udaljenosti od plaže.
U ponudi je 10 moderno opremljenih apartmana, po najsavremenijim standardima. 

Vila Antivari je novi butique hotel sa 3 zvjezdice, izgradjen 2010. godine, na udaljenosti 50 metara od plaže. Vila Antivari ima 16 luksuznih soba i jedan predsjednički apartman, opremljeni modernim sadržajima autentičkih karakteristika koji stvaraju ekskluzivno i intimno iskustvo.

Apart-Hotel Kukoljac se nalazi u srcu bokokotorskog zaliva, u Herceg Novom, na samoj obali mora. Gostima su u ponudi luksuzno opremljeni, klimatizovani apartmani sa  kupatilima, TV-om i vrhunskim opremljenim kuhinjama.

Hotel Crna Gora se nalazi u samom centru Podgorice, izmedju dva prekrasna parka. Kamena terasa monumentalne arhitekture sa pogledom na park prepoznatljiv je simbol grada Podgorice. Hotel posluje u sastavu kompanije UTIP Crna Gora, ciji je vecinski vlasnik kompanija Normal Tours. Potpuno renoviranje Hotela Crna Gora je planirano za naredne dvije godine, nakon cega ce on dostici nivo od pet zvjezdica.

Hotel Forza Mare se nalazi u mjestu Dobrota. Udaljen je 3 kilometra od Starog Grada Kotora. Ovo je jedan od najluksuznijih hotela u Crnoj Gori, ima 5 zvjezdica, i posjetile su ga mnogobrojne poznate ličnosti. Hotel raspolaže sa deset dvokrevetnih apartmana opremljenih po najmodernijim standardima.

Hotel Splendid - Conference & Spa Resort je smješten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora u Bečićima. Hotel Splendid čini izuzetan spoj prirodnih ljepota sa prefinjenim komforom. To je još jedan hotel iz Crne Gore sa 5 zvjezdica. Hotel posjeduje 322 standardne dvokrevetne sobe i apartmana sa zasebnim balkonom.

Hotel Maestral ima 180 soba i apartmana najvišeg kvaliteta. Sve sobe imaju klima-uređaj, sef, mini-bar, telefon i TV (u ponudi su i filmovi na pretplatu), a skoro sve imaju izvanredan pogled na more.
Hotel izlazi pravo na privatnu plažu gde se možete opustiti na suncu ili se skloniti u senke snek-bara "Barka". Miločerska plaža je zasigurno jedna od najboljih u Crnoj Gori

Hotel Montenegro (Crna Gora) je lociran u atraktivnom ambijentu u odmaralištu Bečići, oko 2 km od centra Budve. Hotelski vrtovi se protežu do same pješčane plaže. Možete prošetati promenadom duž same morske obale, sve do Budve na jednoj strani, odnosno do starog ribarskog naselja Rafailovići na drugoj strani.

Hoteli Crna Gora

Rezervacija smještaja preko Interneta / Book Online

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
  • hotel_crna_gora i crna gora, Montenegro
  • letovanje_hotelu_crna_gora i crna gora, Montenegro
  • smestaj_hotelu_crnoj_gori i crna gora, Montenegro