Change language
Crna Gora > Petrovac > Hotel Đurić

Hotel Đurić

14.jpg
 
 
Naselje Brežine bb85300 Petrovac

Hotel Đurić je objekat koji se nalazi u Petrovcu na moru na oko 200m udaljen od glavne Petrovačke plaže. U sklopu objekta se nalazi 20 luksuzno opremljenih apartmana, recepcija i restoran koji pruža usluge ishrane svojih gostiju. Sobe koje se nalaze u objektu su različite po broju ležaja. Hotel u svom sastavu poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Apartmani koji se nalaze u objektu su različiti po broju ležaja. Tako se u najboljoj meri može izaći u susret najraznovrsnijim zahtevima gostiju. Sve sobe su opremljene svojim kupatilom, klima uređajem, kablovskom televizijom, mini-kuhinjom sa frižiderom, telefonom i terasom. Četiri dvokrevetne sobe su jedine koje nisu sačinjene iz dve prostorije, sve druge sobe su veće i čine ih dve prostorije koje su fizički potpuno odvojene. Šest trokrevetnih soba i deset četvorokrevetnih soba su ujedno i najkomforniji smeštaj u objektu.

Dvokrevetni studio

Nalaze se dve na prvom spratu (15,16) i dve na potkrovlju (25,26). Sobe u svom sadržaju imaju kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe imaju francuski ležaj (150*200) sa noćnim komodama, garderobni orman, mini kuhinju koja poseduje frižider i potrebno suđe, klima uređaj, televizor i telefon. Sobe (15,16) koje se nalaze na prvom spratu imaju terase okrenute ka dvorištu. Sobe (25,26) koje se nalaze na potkrovlju imaju francuske balkone i jedine su sobe u objektu koje nemaju standardne terase.

Trokrevetni apartmani

Apartmani 21,22 se nalaze na potkrovlju. Prva prostorija kod njih rezervisana je isključivo za kuhinjski deo i trpezarijski sto, dok se sva tri ležaja nalaze u spavaćoj sobi. Raspored ležaja je francuski ležaj plus standardni singl ležaj. Iz spavaće sobe se izlazi na terasu, a terase u ovim sobama su okrenute ka moru i imaju pogled na njega.

Četvorokrevetni apartmani se nalaze na prizemlju (1,2) i spratu (11,12). Svi su sačinjene od dve prostorije. U prvoj sobi imaju komplet opremljenu kuhinju, trpezarijski sto, telefon i krevet na razvlačenje, i vezu sa kupatilom. Druga soba je spavaća i u njoj se nalazi francuski ležaj, garderobni orman, komoda sa ogledalom, televizor, klima uređaj i izlaz na terasu. Terase u ovim sobama imaju pogled na dvorište. Ležaj koji se nalazi i prvoj prostoriji se razvlači, i bez problema u njemu mogu spavati dvoje dece.

 
Četvorokrevetni "A" apartmani se nalaze na prizemlju (3,4), na spratu (13,14) i potkrovlju (23,24). Kao i prvu vrstu četvorokrevetnih čine ih dve odvojene celine samo što su ove površinom veće. Prva soba ima ležaj koji se može razvlačiti za spavanje, kuhinju sa frižiderom, televizor, telefon i vezu sa kupatilom. Spavaća soba sadrži francuski ležaj, standardni singl ležaj, garderobni orman, komodu sa ogledalom.

Hotel Djuric

Rezervacije preko Interneta / Book Online
If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
 • 14 Đurić, Petrovac
 • 4 Đurić, Petrovac
 • 12 Đurić, Petrovac
 • 11 Đurić, Petrovac
 • 15 Đurić, Petrovac
 • 16
 • cetvorokrevetnia_vel_3
 • studio_vel_3
 • cetvorokrevetni_vel_1
 • cetvorokrevetnia_vel_2
 • trokrevetni_vel_3
 • trokrevetni_vel_1