card image cap

Apartmani M Palace Budva

Apartmani M Palace Budva

Apartments M Palace, nije hotel, ali cete se osjecati kao u hotelu", Smešteni u samom srcu istorijske Budve, “Apartments M Palace” vam nudi vaše lično pribežište na obali Jadrana, mesto gde sve možete...
Gospostina 25 85310 Budva 241 Europe

Apartments M Palace, nije hotel, ali cete se osjecati kao u hotelu"

Smešteni u samom srcu istorijske Budve, “Apartments M Palace” vam nudi vaše lično pribežište na obali Jadrana, mesto gde sve možete da uredite po svome i da se sklonite u sopstveni mir, ali i da i dalje ostanete u centru zbivanja.

“Apartments M Palace” nudi isključivo apartmanski smeštaj visokog kvaliteta. Prostrani, elegantno dizajnirani i udobno opremljeni apartmani od jedne, dve ili tri sobe pružaju mogućnost da za sebe odaberite tačno ono što vam je potrebno prilikom vašeg odmora.

Nudimo vam mogućnost doručka u obližnjem restoranu Korkovado (www.korkovado.com) na samo 50 metara od Apartmana M Palace uz zidine Starog grada. Cijena doručka po osobi 3.5 EUR (juice, kafa, jogurt, mlijeko, jelo iz menu-a) 

APARTMANI:

Marbele Lounge: Apartman za 2 + 2 osobe, 44 m2

Crystal Line: Apartman  za 2 osobe, 34 m2

Celar Horizon: Apartman za 4 osobe, dvije odvojene sobe, 66 m2 

Blue View: Apartman sa parcijalnim pogledom na more, 3 + 2 osobe, dvije odvojene sobe, 60 m2 

Svaki apartman ima svoj jedinstveni karakter, jer svaki je drugačiji – bilo po veličini, po broju soba i kupatila, dimenzijama kuhinje ili po kolornoj šemi koja dominira enterijerom.  Ali, svima su zajednički stil koji kroz jednostavnost postiže eleganciju, kao i enterijer osmišljen i ostvaren tako da gostima pruži maksimalan komfor – sa visokim plafonima,  nameštajem vrhunskog kvaliteta izrade i prostranim prozorima i balkonima sa kojih puca pogled na plavetno more i veličanstvene planine.

Apartmani se sastoje od  dnevne sobe, odvojenog prostor za ručavanje, prostrana spavaće sobe i kuhinje u potpunosti opremljene svim potrebnim aparatima. Gostima su na raspolaganju i kablovski TV programi, bežični internet velike brzine i direktna telefonska linija. Nudimo vam i parkiranje u našoj garaži, kao i mogućnost pranja rublja.

Kuhinja i kupatilo u potpunosti opremljeni svim potrebnim aparatima

Besplatan Wi-Fi internet

LED TV i DVD plejer

Kablovska TV

Mini bar

Sef

Klima-uređaj

Centralno grijanje

Direktna telefonska linija iz apartmana

Čiščenje apartmana svaki dan

Zamjena peškira svaki dan

Zamjena posteljine svaka tri dana