card image cap

Apartmani Mila - Krimovica

Apartmani Mila - Krimovica

Budva – Krimovica bb, Apartmani “MILA” se nalaze u naselju Krimovica i okrenuti su ka moru, oko 300 metara vazdusne linije. Do apartmana se dolazi putem Budva – Tivat , pri tom se skreće do plaze Jaz, a potom...
Krimovica bb 85315 Budva 241 Europe

Budva – Krimovica bb

Apartmani “MILA” se nalaze u naselju Krimovica i okrenuti su ka moru, oko 300 metara vazdusne linije.
Do apartmana se dolazi putem Budva – Tivat , pri tom se skreće do plaze Jaz, a potom do plaze Trsteno. Ovo naselje se nalazi 1-km uzbrdo, iznad plaze Trsteno.  Udaljeno je 7-km. od Budve.

Najbliza plaza je Trsteno 1-km. od vile, a zatim su plaze Jaz-2-km od vile i plaza Ploče (Platamuni) sa kristalno čistom vodom i 3 bazena za djecu i odrasle, udaljena 2-km od vile. Do svih plaza vodi asfaltni put bez zastoja saobraćaja. Pored vile ima dovoljno mjesta za parking.

Vila “MILA” ima tri apartmana (jednosobni i dvosobni stanovi) za iznajmljivanje, okrenuti ka moru. Vila nije zaklonjena drugim kućama. Svaki apartman posjeduje zasebnu terasu sa koje se direktno vidi more. Pogled na more je prekrasan ujutru i pri zalasku sunca. Blagi vjetar donosi opojni  miris s mora i prijatno rashladjuje ljetne noći.
Kuća je dobro izolovana, sa fasadom, a svaki apartman poseduje klima uredjaj.
Vila se nalazi na lokaciji gde se sudaraju morski i planinski vazduh. Pri vedrom nebu iz vile se vide predjeli od Budve do luke Bar. Godina izgradnje je 2009 . Vila ima sopstveni rezervoar i na taj način u svakom trenutku je gostima obezbjedjena voda. U dvoristu “Igraonica za decu”. Parking za goste je besplatan.

Blizina Budve, Tivta i Kotora omogućava interesantan noćni provod i zabavu.
Ako zelite odmor za dusu i tijelo, mi smo idealna destinacija.
Do centra grada 7.0 km
Do prodavnice  0.3 km
Do  restorana     1.0 km
Do aerodroma Tivat  12.0 km

 Sveti Stefan, ostrvce i luksuzno odmaralište, nalazi se na udaljenosti od 17 km. Grad Kotor, koji je pod zaštitom Uneska, udaljen je 20 km od vile-apartmana Mila.

Svi apartmani posjeduju:
·    Kompletno opremljenu kuhinju (sudopera, sporet, frizider, sto i stolice, kompletan pribor za 6 osoba)
·    Kupatilo (tus kabina, bojler, galanterija, lavabo, ogledalo, WC, pribor za odrzavanje higijene).
·    Klima uredjaj
·    Televizor
·    Terasu ( sa garniturom za sjedenje i pogledom na more, suncobran)
·    Velicina apartmana je od 30- 45 m/2 + terase od  15-25 m/2.