card image cap

Apartmani Vuković - Žabljak

Apartmani Vuković - Žabljak

Kuca se nalazi u najljepsem dijelu Zabljaka, 300 m od centra grada, prema Crnom jezeru., Apartman br.1., Nalazi se na spratu kuce i sadrzi: dnevni boravak, kuhinju, dvije trokrevetne sobe, kupatilo i veliku terasu...
Zabljak 241 Europe

Kuca se nalazi u najljepsem dijelu Zabljaka, 300 m od centra grada, prema Crnom jezeru.

Apartman br.1.

Nalazi se na spratu kuce i sadrzi: dnevni boravak, kuhinju, dvije trokrevetne sobe, kupatilo i veliku terasu. U dnevnom boravku se nalazi lezaj koji se po potrebi moze rasklopiti u francuski lezaj. U apartmanu je TV i centralno grijanje. Na terasu se izlazi iz dnevne i iz spavace sobe. Ovom apartmanu se moze prikljuciti dvokrevetna soba sa kupatilom, a moze da se izda i kao posebna cjelina.
U ovom apartmanu u sobama se nalaze po 3 lezaja koji mogu biti posebni kreveti, a mogu i da se dva spoje kao francuski lezaj.

Apartman br.2.

Nalazi se u prizemlju kuce i sadrzi dnevni boravak sa kuhinjom, dvije trokrevetne sobe i kupatilo. Ovaj apartman u dnevnom boravku nema pomocni lezaj.
Zasebna soba sa francuskim lezajem, sa kupatilom moze se izdati posebnom, ali moze se i prikljuciti apartmanima.

Uz smjestaj nudimo razne aranzmane, kao sto su: Tara rafting, kanjon Nevidio, Tara bungee, pjesacke i planinarske tur, dzip ture, izlete... Formiramo pakete po zelji gostiju.

Aktivnosti su: rafting na Tari (poludnevni, cjelodnevni, dvodnevni), pjesacke i planinarske ture na cijelom podruciju Durmitora, dzip ture - od kojih je najpopularnija ''Prsten oko Durmitora'', bungee jumping na Tari, lov, ribolov, jahanje konja, izleti;
Zimske aktivnosti: skijanje, snowboarding, voznja motornih sanki itd. Sve ove aktivnosti mogu se nuditi kao posebni paketi sa odgovarajucim smjestajem, zavisi od potrebe i zelje gostiju.