card image cap

Avala Resort & Villas Budva

Avala Resort & Villas Budva

Prepustite se carima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju...
Mediteranska 2 85310 Budva 241 Europe

Prepustite se carima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posjetioce Crne Gore. Izgradili smo hotel koji je jedinstveni izraz savremenog putovanja i savremenog življenja. Osmišljen je da postane obilježje Budve, centar kulture. Uticaji drevnog i savremenog, lokalnog i globalnog, spajaju se u razigranu harmoniju.

Avala Resort & Villas je bez sumnje raj za cula. Onog trenutka kada gost uðe u hotel, svjetlost, panoramski pogledi, muzika i umjetnost zapocinju svoju igru i taj momenat cine nezaboravnim. Isto iskustvo se nastavlja kada probate sve što nude nasi elegantni restorani,barovi, Energy Clinic Spa klub, panoramski otvoreni bazeni, dešavanja koja organizuje Avala Resort i još mnogo toga. Gotovo smo sigurni da u ponudi imamo nešto što ce ostvariti vaše snove.