card image cap

Hotel Adrović - EXTRA POPUST

Hotel Adrović - EXTRA POPUST

Hotel dvorac Adrović je lociran na izuzetno atraktivnoj lokaciji čije dvorište je praktično najpoznatije, prestižno crnogorsko ljetovalište grad hotel - Sveti Stefan. U tipičnom mediteranskom okruženju, Hotel Adrović...
Jadranski Put bb. 85315 Sveti Stefan 241 Europe

Hotel dvorac Adrović je lociran na izuzetno atraktivnoj lokaciji čije dvorište je praktično najpoznatije, prestižno crnogorsko ljetovalište grad hotel - Sveti Stefan. U tipičnom mediteranskom okruženju, Hotel Adrović je građen u baroknom stilu sa elementima srednjevjekovnog dvorca. Dominiraju prepoznatljive terase café-a i restorana sa vidikovcem koji pruža fantastičan pogled na veći dio Budvanske rivijere.
 
Hotel Adrović pruža osjećaj mediteranskoj pripadnosti i pruža odmor iz snova. Svaki trenutak proveden u ovom jedinstvenom ambijentu ostaje upisan u sjećanju i nosi se sa velikim oduševljenjem kroz čitav život.

Hotel Adrović
je, ne samo svojom lokacijom ekskluzivno mjesto na crnogorskom primorju - već je to i kvalitetom smještaja, udobnim i pažljivo uređenim apartmanima, u potpunosti opremljenim za puni odmor i uživanje za svakog gosta. Osoblje hotela nalazi se 24 sata na usluzi stavljajući poseban akcent na ljubaznost, udobnost, higijenu i kvalitet.
 
Hotel Adrović nudi najrazličitije vidove apartmana, koje će jednako zadovoljiti pojedinačne ali i porodične ili grupne zahtjeve.
 
Hotel je otvoren tokom čitave godine.