card image cap

Hotel Max Prestige u Budvi

Hotel Max Prestige u Budvi

Hotel Max Prestige započeo je sa radom maja 2005. godine. Ovaj novoizgradjeni luksuzni hotel nalazi se na 700m od mora, i u blizini je svih glavnih gradskih odredišta. Hotel ima sve odgovarajuće prateće sadržaje: restoran, cafe bar, bazen...
Žrtava Fašizma bb. 85310 Budva 241 Europe

Hotel Max Prestige započeo je sa radom maja 2005. godine. Ovaj novoizgradjeni luksuzni hotel nalazi se na 700m od mora, i u blizini je svih glavnih gradskih odredišta. Hotel ima sve odgovarajuće prateće sadržaje: restoran, cafe bar, bazen, parking, rent a car, jacuzzi, saunu, salon za masažu i djecije igraliste ispred hotela. Kapaciteta je 60 ležajeva od čega je 11 soba i 8 apartmana.

Hotel raspolaže sa 8 apartmana. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni luksuznim stilskim namještajem i svim pratećim sadržajima: sefom, mini-barom, kablovskom televizijom, internet konekcijom, telefonom i fenom.

Hotel raspolaže sa 11 luksuznih soba. Sve sobe su klimatizovane, opremljene modernim namještajem i svim pratećim sadržajima sefom, kablovskom televizijom, internetom, telefonom i fenom. Svaka soba pruža veliki komfor i funkcionalnost.

U sklopu hotela nalazi se restoran i bar u kojima se nude sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, raznovrsnih kupova i sladoleda. Restoran hotela Max Prestige nudi Vam bogatu gastronomsku ponudu koja može zadovoljiti i najistančanije ukuse.
Restoran je klimatizovan, moderno opremljen i može sa terasom ugostiti oko 120 osoba. Na meniju su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje.

Hotel je opremljen sa savremenim jacuzzi-jem i saunom. Korišćenje jacuzzi-ja i saune je uračunato u cijenu boravka. U hotelu se takođe mogu koristiti usluge masaže.

Hotel ima sopstveni bazen otvorenog tipa.
Korišćenje bazena, ležaljki i suncobrana je uračunato u cijenu boravka.

U okviru hotela posluje rent a car služba. Vozila koja Vam stoje na raspolaganju su Toyota Yaris i Toyota Verso.

Hotel se nalazi u ulici Žrtava fašizma b.b. Budva.
Udaljenosti:
Aerodrom 25 km
Autobuska stanica 700m
Od plaže 700m
Od centra 1km
Od ambulante 700m