card image cap

Hotel Pljevlja - Centar Grada

Hotel Pljevlja - Centar Grada

Hotel "Pljevlja" se nalazi u centru Pljevalja, a zbog konfora koji pruža svojim gostima, uz naglašenu srdačnost i ljubaznost osoblja, najbolji je izbor u ovom gradu, kako za poslovne ljude, tako i za turiste....
Kralja Petra I Pljevlja 241 Europe

Hotel "Pljevlja" se nalazi u centru Pljevalja, a zbog konfora koji pruža svojim gostima, uz naglašenu srdačnost i ljubaznost osoblja, najbolji je izbor u ovom gradu, kako za poslovne ljude, tako i za turiste.

U sastavu hotela su Nacionalni restoran sa kvalitetnom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i Kafana sa velikom ljetnjom terasom. Hotel, takođe, posjeduje i Salon, namijenjen posebnim potrebama naših gostiju, te veliku Gril baštu i diskoteku.

Hotel "Pljevlja" raspolaže sa četiri apartmana, 12 jednokrevetnih i 22 dvokrevetne sobe.

Sve sobe imaju kupatilo i terasu i u najvećem broju su opremljene francuskim ležajem.

Apartmani su dvokrevetni i posjeduju konforan prostor za dnevni boravak, pogodan za obavljanje Vaših poslovnih aktivnosti.

Hotel "Pljevlja" ima tri restorana, dvije bašte i diskoteku

Dodatne usluge
Hotel "Pljevlja" vam pruža mogućnost iznajmljivanja sala za predavanja, prezentacije, promocije, konferencije, privatna slavlja...
Takođe, Hotel "Pljevlja" će za Vas organizovati posebne  ture splavarenja Tarom - najljepšom evropskom rijekom.

Program splavarenja (5 dana):
Aranžman traje pet (5) dana, od čega tri (3) dana plovidbe u dužini od oko 80 km. Program realizuju iskusni profesionalci, što garantuje bezbjednu i prijatnu plovidbu. Plovi se na specijalnim čamcima za divlje vode, uz standardnu zaštitnu opremu.
Ishrana je zasnovana, uglavnom na proizvodima lokalnog stanovništva, uz tradicionalni način pripreme.
Poželjno je, mada ne i obavezno, ponijeti sopstvenu vreću za spavanje.