Promijenite jezik

Hotel Splendido - Prcanj

Hotel Splendido - Prcanj Naselje Glavati bb
Prcanj
85330
Montenegro
 

Hotel "Splendido" se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u podnožju brda, između lokalnog puta i mora, na ulazu u gradić Prčanj. Prčanj je poznat po vijekovima staroj pomorskoj tradiciji a takođe i kao vazdušna banja. Zaštićan je kao prirodno i kulturno istorijsko nasleđe u neposrednoj blizini Kotora a UNESCO ga je uvrstio u listu Svetskog kulturnog naslijeđa.

     
To check availability and rates, click on the 'Change Dates' button, then supply your dates of stay and click on the 'Get Rates' button. Once the rates are displayed below for the time period requested, you may scroll and review the rates and their descriptions. In order to make a reservation, click on the 'Book' button next to the desired rate.
Check In:
Check Out:
     

Unit(s) Available (Prices per unit)

      Available          Unavailable 
Unit Type
Wed Nov 26
Select Units
 

You have selected a total of  unit(s) for  

 

Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image
Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image
Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image Hotel Splendido - Prcanj Property Image

General Information

Prijava:
Vrijeme za prijavu je: Od 14:00

Odjava:
Vrijeme za odjavu je: Do 12:00

Način plaćanja:
Hotel ima pravo zamrznuti sredstva sa kreditne gartice gosta (credit card pre-authorization), odmah nakon potvrde rezervacije.
Kreditne kartice koje hotel prihvata: American Express, MasterCard, Visa

Djeca / Dodatni ležaji:
Doplata za dodatni ležaj u sobi zavisi od politike hotela. Ponuđene cijene su za noćenje, po sobi. Molimo vas da imate u vidu da se dodatni ležaji za djecu ili odrasle naplaćuju prilikom prijave, na recepciji.

Kućni ljubimci:
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Boravišna taksa:
U cijenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1.30 Eur po osobi po noćenju.

Otkazivanje rezervacije:
Rezervaciju možete otkazati 7 dana prije datuma dolaska. U tom slučaju nikakvi troškovi neće biti naplaćeni. Ukoliko zakasnite sa otkazivanjem, ili se ne pojavite u hotelu, hotel ima pravo da vam naplati cjelokupni iznos rezervacije.

Services

Sadržaj Hotela / Usluge
    •    Ukupan broj soba - 43
    •    Recepcija radi 24 časa dnevno
    •    Bazen – otvoren, sezonski
    •    Privatna plaža
    •    Restoran
    •    Restoran (à la carte)
    •    Sobe za nepušače
    •    Bar/salon
    •    Bežični pristup internetu (Wireless)
    •    Dnevna štampa
    •    Klimatizovani javni prostori
    •    Konferencijska sala
    •    Ostava za prtljag
    •    Suncobrani na plaži/bazenu
    •    Dnevna štampa
    •    Usluga pranja veša
    •    Besplatan parking
    •    Sobna usluga
    •    Teretana
    •    Masaže / spa tretmani
    •    Prevoz od i do aerodroma (uz naplatu)
    •    Višejezično osoblje

Terms & Conditions

Uslovi i odredbe

Ovi uslovi i odredbe odnose se na sve naše usluge koje nudimo na sajtu Montenegro.com.  Zadržavamo pravo za potencijalne izmjene ovih uslova i odredbi. Validni su samo oni uslovi i odredbe koji su istaknuti u vrijeme pravljenja rezervacije.
Izrazi "Montenegro.com", "mi" i "nas" odnose se na firmu MonteWeb D.O. O., društvo sa ograničenom odgovornošću iz države Crne Gore, sa sjedištem u Herceg Novom, ulica Braće Grbića. Izraz "vi" se odnosi na osobu koja putem našeg sajta pravi rezervaciju. Prihvatanje ovih uslova i odredbi je neophodno kako bi ste izvršili rezervaciju. Sa prihvatanjem ovih uslova i odredbi, priznajete i slažete se da ste pročitali, razumjeli i složili se sa uslovima i odredbama koji slijede.

1. Usluga

Montenegro.com web sajt nude onlajn sistem za rezervaciju soba. Kroz ovaj sistem hoteli i smještaji oglašavaju svoje kapacitete (sobe i apartmane) koji su na raspolaganju za rezervaciju. Posjetioci Montenegro.com web sajta imaju na raspolaganju uvid u sve slobodne kapacitete i cijene (koje su hoteli i smještaji ubacili u sistem), kao i mogućnost rezervisanja tih kapaciteta.

Montenegro.com posluje kao posrednik izmedju vas (potencijalnog gosta) i hotela. Naša usluga je besplatna. Mi ne naplaćujemo usluge rezervacije na cijenu sobe. Svoj boravak placate direktno hotelu, na recepciji, po dolasku u hotel. Rezervacijom preko Montenegro.com-a, vi ulazite u direktni (zakonski obavezujući) ugovorni odnos sa hotelom u kome rezervišete smještaj.
Nakon izvršenja rezervacije, email odgovor na vaš zahtijev ćete dobiti u roku od 24 sata.

Cijene na našem web sajtu su ubačene od strane hotela, i jednake su cijenama na recepciji hotela. Cijene su izražene po sobi i obuhvataju čitavu dužinu boravka. Cijene su prikazane sa ukljušenim PDV-om i svim taksama, osim ukoliko nije drugačije naznačeno na našem veb sajtu ili u e-mejlu sa potvrdom rezervacije.

Informacije o hotelu koje su na raspolaganju na Montenegro.com web sajtu se ažuriraju od strane hotela. To znči da hoteli imaju pristup sistemu gdje sami unose informacije, slike, cijene i ispunjenost kapaciteta.
Stoga, informacije i usluge objavljeni na našem web sajtu mogu sadržati greške i netačnosti.

Montenegro.com web sajt je namjenjen vašoj ličnoj i nekomercijalnoj upotrebi. Sadržaji i informacije na ovim web stranama vlasništvo su Montenegro.com web sajta. Protivzakonito je korišćenje, prikazivanje, reprodukcija, kopiranje, praćenje, preuzimanje bilo koga sadržaja, informacije, proizvoda ili usluga prikazanih na našem sajtu u bilo kakve konkurentske ili komercijalne svrhe.

2. Usluga rezervisanja je besplatna

Usluga rezervacije smještaja preko Montenegro.com web sajta je besplatna. Cijena rezervacije vašeg boravka je jednaka cijeni koju biste platili na recepciji hotela.

3. Privatnost

Montenegro.com garantuje privatnost vaših podataka. Mi poštujemo vašu privatnost. Vaše podatke (ime, prezime, email, adresa, podaci sa  krditne kartice) nećemo davati trećim licima bez vašeg pristanka.

4. Naknada štete

Montenegro.com web sajt se odriče odgovornosti za:

- Bilo kakve direktne ili indirektne štete nastale korišćenjem usluga dobijenih preko navedenih web stranica
- Nastale troškove u slučaju kašnjenja u otkazivanju rezervacije, prekoračenja popunjenosti hotela, i sličnih uzroka nastalih nemarom gosta ili hotela.

- Uzroke nastale izvan naše moći

- Netačnost informacija, usluga, proizvoda ponuđenih od strane hotela

- Bilo kakvu ličnu povredu, smrt, oštećenje imovine, ili druge kazne i gubitke koje ste pretrpili od strane hotela i njihovih zaposlenih, ili trećih lica.

5. O Montenegro.com-u

Web sajt www.montenegro.com posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću MonteWeb D.O.O, sa sjedištem u Herceg Novom, Crna Gora, ulica Braće Grbića.
Montenegro.com je prvi zvanični crnogorski turistički portal, na netu od 1996. godine. Već godinama uspiješno prezentujemo crnogorsku turističku ponudu.