Change language
Crna Gora > Reportaže> Apartmani i hoteli u Crnoj Gori - Ljetovanje 2015.

Apartmani i hoteli u Crnoj Gori - Ljetovanje 2015.

Crna Gora je mediteranska destinacija, sa 6 mjeseci lijepog vremena godišnje, od maja do novembra. Ljetnja sezona počinje u junu, a završava u septembru. Najtoplije je u julu i avgustu, u proseku 35-40 ° C
S druge strane imamo lepe planine sa nižim ljetnjim temperaturama, i sunčanom zimom, super za skijanje. Doživite našu divlju prirodu!
Herceg Novi je primorski grad, nalazi na samom ulazu u bokokotorski zaliv, u podnožju planine Orjen. Od mora, pogled na Herceg Novog oduzima dah. Herceg Novi je jedna velika botanička bašta egzotičnih biljaka, drveća i voća, iz cijelog Svijeta.
Apartmani i hoteli u Herceg Novom - Letovanje 2015.

Igalo je nadaleko poznato po Institutu "Dr Simo Milošević" - Mediteranskom zdravstvenom centru koji godinama privlači veliki broj turista.
Apartmani i hoteli u Igalu - Letovanje 2015.

Kotor i njegova okolina stvaraju impresivan i slikovit mediteranski prizor. Stari grad i najpoznatija atrakcija, koji je na popisu UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine.
Apartmani i hoteli u Kotoru - Letovanje 2015.

Perast je malo mirno mjesto u Crnoj Gori, s populacijom od manje od 400 stanovnika. U Perast možete pobjeći od velike buke i gužve koja se stvara tokom ljetnjih mjeseci. 
Apartmani i hoteli u Perastu - Letovanje 2015.

Tivat je primorski grad na jugozapadu Crne Gore, nalazi se u Boki Kotorskoj.
Novoizgrađena marina za mega jahte Porto Montenegro je prva sveobuhvatna state-of-the-art marina vodama jadranskog mora. Marina ima  vezove za mega jahte, duge i do 150 metara.
Apartmani i hoteli u Tivtu - Letovanje 2015.

Budva je primorsk turističko mjesto u Crnoj Gori. Budvu često nazivaju "Crnogorski Miami", jer je najposjećenije i najpopularnije turističko mjesto u Crnoj Gori, sa prelijepim pješčanim plažama i živahnim noćnim životom.
Apartmani i hoteli u Budvi - Letovanje 2015.

Bečići je primorsko turističko mjesto smješteno nedaleko od Budve, u Crnoj Gori. Poznata bečićka plaža i mnogobrojni luksuzni hoteli su na raspolaganju gostima.
Apartmani i hoteli u Bečićima - Letovanje 2015.

Sveti Stefan je grad/poluostrvo. Nekada je bio ribarsko naselje, sve do 1960. godine. Sada je najponosniji turistički brend Crne Gore.
Apartmani i hoteli na Svetom Stefanu - Letovanje 2015.

Petrovac je ljetovalište u Crnoj Gori popularano za porodice. Ima 600 metara dugu pješčanu plažu. Petrovac je viđen kao znatno mirnije mjesto, za pravi odmor.
Apartmani i hoteli u Petrovcu - Letovanje 2015.

Bar posjeduje najveću brodsku luku u Crnoj Gori. Okolina Bara je veoma atraktivna turistička destinacija.
U predgrađu, nedaleko od centra grada nalazi se Stara Maslina, drvo staro približno kao i  hršćanstvo - više od 2000 godina. 
Apartmani i hoteli u Baru - Letovanje 2015.

Ulcinj je najjužniji grad u Crnoj Gori. Sa svojim prirodnim potencijalom Ulcinj je među favoritima. Crna Gora ima najdužu plažu na Jadranu - ulcinjska Velika Plaža, dugačka oko 13 kilometara. 
Apartmani i hoteli u Ulcinju - Letovanje 2015.
 


Podgorica je glavni i najveći grad Crne Gore, dok Cetinje ima status prijestonice. Podgorica je glavna raskrsnica puteva u Crnoj Gori. Njen pogodan položaju na ušću reke Ribnice u Moraču u Zetsko-bjelopavlićkoj ravnici. 
Hoteli u Podgorici

Grad Žabljak nalazi se na sjeverozapadu Crne Gore, u srcu Durmitorskog područja, na visini od 1450 metara nadmorske visine i predstavlja najvisočije urbano naselje na Balkanu. Smješteno je u podnožju Durmitora i okruženo sa 23 planinska vrha od preko 2200 metara, sa 18 planinskih jezera i kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Evropi. 
Hoteli na Žabljaku

Kolašin je grad na sjeveru Crne Gore. Po veličini teritorije opština Kolašin zauzima šesto mjesto u Republici Crnoj Gori sa površinom od 894 km². Kolašin se prostire u gornjim i srednjim tokovima rijeka Tare i Morače. Okružen je planinskim grebenima i vrhovima planina: Sinjavine, Bjelasice, Komova i Vučja.
Koteli u Kolašinu