Change language
Crna Gora > Sjever> Komovi

Komovi

Od našeg prijatelja Đorđa Kalezića iz Podgorice dobli smo nedavno veliki broj izuzetno zanimljivih slika iz cijele Crne Gore, ali i popriličan broj veoma starih fotografija koje svjedoče o nekim davno prohujalim vremenima. Te slike su nas podstakle da opet u najskorije počnemo sa objavljivanjem starih slika ljudi, gradova, događaja  u Crnoj Gori nekad.

Za danas izdvajamo ovu zaista unikatnu seriju slika nastalih za vrijeme planinarenja po Komovima. Ovom prilikom se zahvaljujemo Đorđu i pozivamo sve ostale da sa svima nama podjele svoje fotopise.

Image

Pješačenje po Komovima ImageImageZadivljujući prizori planinskog masiva na liticama Kučkog i Vasojevićkog Koma. ImageImagePogled prema nepreglednim planinskim vijencima, ImageImageŠumama ImageKatunima ImageImageI siđismo prema njima, Imagekad tamo veseli ljudi, u kućama koje se zovu stanovi ImageKatunska kafana Predprazničko veče Image ImageA onda polako mrak poče da pada. ImageVraćamo se Komovi, brzo što prije.

Gordan Stojović
Montenegro.com
01 doormitor snjegLjeto polako dolazi na DurmitorFotografije: Mirko Kosić Sve do kasnog proljeća na najvišoj crnogorskoj planini Durmitor još uvjek ima dovoljno snijega....
28_01 m4_u_zaledju_kotoraPlaninarenje i turizamVeć izvjesno vrijeme je u svjetskom turizmu vrlo popularan takozvani aktivni odmor i u sastavu takve ponude je i planinarenje sa svim onim što taj sport podrazumijeva. Shodno tome najjače turističke organizacije...